Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Žex je napisao: Da skine najnoviji film The.Hobbit.2012.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8Snimak je perfektan ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) bro, gledao ja 3D u imaxu ![[good3.gif] [good3.gif]](./images/smilies/good3.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
MeGi je napisao: Znam da misle da sam folirant al za te imam smajli ![[fuck.gif] [fuck.gif]](./images/smilies/fuck.gif) Megi..a kako nema nigde pesmice.... a ni ja je nisam sacuvala...
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia mislila sam da si je ti pretvorila u tacke> mozda je senka
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Julia mislila sam da si je ti pretvorila u tacke> mozda je senka ma u tacke sam pretvorila onu o kafani.... mislim na onu drugu
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Picard je napisao: Žex je napisao: Da skine najnoviji film The.Hobbit.2012.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8Snimak je perfektan ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) bro, gledao ja 3D u imaxu ![[good3.gif] [good3.gif]](./images/smilies/good3.gif) Ja nisam imao prilike da gledam u 3D-u, ali zato sam ga odgledao ovako... Čuo sam da je neverovatan ugođaj gledati taj film u 3D-u jer je rađen u nekoj novoj tehnici snimanja gde ima višestruko više frejmova u jednoj sekundi nego u običnim filmovima ... Ako, ako... Nadam se da si uživao ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: ma kakva sad pjesmica neka zove se Snovidjenje.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Julia je napisao: MeGi je napisao: Julia mislila sam da si je ti pretvorila u tacke> mozda je senka ma u tacke sam pretvorila onu o kafani.... mislim na onu drugu pa ne znam na koju drugu mislis gde si pisala bre
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Julia je napisao: MeGi je napisao: Julia mislila sam da si je ti pretvorila u tacke> mozda je senka ma u tacke sam pretvorila onu o kafani.... mislim na onu drugu pa ne znam na koju drugu mislis gde si pisala bre pa na onu od pre neko vece, kako ne znas, secas se kad sam ti prepricavala san..pre toga se ja i Moli nesto zezale...i napisala pesmu bila je negde na chatu..
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
Žex je napisao: Picard je napisao: Žex je napisao: Da skine najnoviji film The.Hobbit.2012.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8Snimak je perfektan ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) bro, gledao ja 3D u imaxu ![[good3.gif] [good3.gif]](./images/smilies/good3.gif) Ja nisam imao prilike da gledam u 3D-u, ali zato sam ga odgledao ovako... Čuo sam da je neverovatan ugođaj gledati taj film u 3D-u jer je rađen u nekoj novoj tehnici snimanja gde ima višestruko više frejmova u jednoj sekundi nego u običnim filmovima ... Ako, ako... Nadam se da si uživao ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif) ne znam šta je, al' je najbolji 3D koji sam do sada gledao, čak i 'Avatar' nadmašio prekjučer gledao ovaj novi 'The life of Pi' u 3D-u , nije ni sjena Hobbitu, a navodno slovi za Oskarovskog favorita u spec. efektima i slici
|
|
|
|
|
|