Autoru |
Poruka |
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Julia je napisao: Picard je napisao: da me sanja ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) pa gde ces vise..os da umrem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) blažena je to smrt 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
ma neka fala... osobi iznad bih savetovala...da bar u snu bude normalan ..hahahhaahahahahhaha
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
'normalan', to je širok pojam, ovisan o oku promatrača da sad ne ulazim u dalnja razglabanja al' razumjet' ćeš ti mene 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Picard je napisao: 'normalan', to je širok pojam, ovisan o oku promatrača da sad ne ulazim u dalnja razglabanja al' razumjet' ćeš ti mene  pa naravno slazem se..u ovom slucaju ja sam bila posmatrac..pa shodno tome..prilagodi se mome oku... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma kak'i, trenutno mi paše neprilagođenost 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sam sebe najbolje savetuje. 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
savetovala bi joj vako...Megi duso, da ti teta Julija kaze nesto..ne padaj na provokacije ovih nekih...znas..Oni tebe samo cikaju..da im pokazes da nisi konzerva..pa da se ovajde...  ..nego ti tvrdi pazar
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Da skine najnoviji film The.Hobbit.2012.DVDScr.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8Snimak je perfektan ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Znam da misle da sam folirant al za te imam smajli ![[fuck.gif] [fuck.gif]](./images/smilies/fuck.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|