|
Autoru |
Poruka |
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Sta se ova Sjajna hvali...Ja mog dragog ne zovem tako... On je medved. Dakle,da ponovim hocu konja. ![[migkis.gif] [migkis.gif]](./images/smilies/migkis.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Izgleda da slabo nešto dolazi mečki na rupu čim si stalno ovde, hahahhah
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
debilko je napisao: Izgleda da slabo nešto dolazi mečki na rupu čim si stalno ovde, hahahhah Debi,pa zimski san. Mada,budi se nocu,necu da se zalim. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
,,crni mercedes sa barem četvoro vrata,da mirno pušim svoju ,havanu, i tresem u pepeljaru od zlata,, ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Srecan brak i pametnog muza i dete ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
MARRIIN
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 15:39 Postovi: 3402 Lokacija: bgd
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
PISMO DEDA MRAZU Kao prvo, da ti kažem... ove godine il' da me zaobiđeš u širokom luku ili da počneš da se ponašaš. Sve što sam do sada od tebe tražila nisi mi donio. Džaba sam ti pisala, maštala, u noćima dozivala. Ili si gluh ili mnogo star pa nisi čuo. A nisam ti tražila ništa neostvarivo.Mis'im... postaješ društveno neodgovoran. To što ti misliš da sam ja malo prerasla poklone, debelo si se zajeb'o. Pa ja poklone volim najviše na svijetu, ali ne one koje mi ti šalješ, nego one koje ti zvanično naručim... Nego ovako, hvataj taj plajvaz, kad već ne čuješ i piši... 1. Hoću Maldive, 10 dana, alone... all inclusive 2. Auto, nov, ispod čekića i da bude crven, da vuče na radost. 3. Hoću tašnu sa 165 pregrada, jer više ne mogu da se snađem u ovoj maloj. Šta god stavim u nju, misteriozno nestane. Pojavi se tek onda kad mi više ne treba. 4. Hoću pončo. Vid'la sam jedan... prava sitnica 23.000. To što ima malo krzna... molim lijepo! Zima je. 5. Želim da me u Novoj godini usvoji neki ruski tajkun, da mu budem omiljeno posvojče, pa da i meni kupi stan.. Penthaus, naravno. (auuu ubiće me skromnost ) 6. Hoću da imam zlatnu karticu kad već nemam zlatnu ribicu. Od ovih skalarki sam digla ruke.Nit zbore,, nit želje ispunjavaju, nit' su zlatne... a jedu Boga oca. Ovo pišem pri zdravoj svijesti i bistroj pameti. I ... nemoj da poludim, nemoj da poludim, pa da vidiš šta sve hoću! PS. Mir u svijetu, više hrane, bolji život i ostale sitnice ostavljam za missice. Nemam ja vremena da se bakćem trivijalnostima. To ti pričam ♥ ♥ <♥
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Ništa, posle i ja i Deda mraz da najebemo zbog otmice.Hahahha
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
Ja sve mislim da bi ja morala u cetri oka popricati sa Deda Mrazom o mojim zeljama ![[onaficuka.gif] [onaficuka.gif]](./images/smilies/onaficuka.gif)
|
|
montoya
|
|
rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:34 Postovi: 6875
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 28 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|