Autoru |
Poruka |
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

Pridružio se: 19 Maj 2012, 09:52 Postovi: 6608
|
mercedes..najnoviji ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
Konja ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
ja već imam konja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Bubi je napisao: Konja ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Neće ti to doneti Deda Mraz. Pa posle svako veče pred spavanje pizdiš i u sebi ponavljaš Zašto svako veče moram sa konja na magarca. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
SJAJNA je napisao: ja već imam konja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e tebi onda bič i mamuze
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
debilko je napisao: Bubi je napisao: Konja ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Neće ti to doneti Deda Mraz. Pa posle svako veče pred spavanje pizdiš i u sebi ponavljaš Zašto svako veče moram sa konja na magarca. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Vis' ima logike. Ja sam lepa,slabo mislim. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SJAJNA
|
|

Angel with two faces

|
debilko je napisao: SJAJNA je napisao: ja već imam konja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e tebi onda bič i mamuze Jel?A možda ja hoću još jednog? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
Bubi je napisao: debilko je napisao: Bubi je napisao: Konja ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Neće ti to doneti Deda Mraz. Pa posle svako veče pred spavanje pizdiš i u sebi ponavljaš Zašto svako veče moram sa konja na magarca. ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Vis' ima logike. Ja sam lepa,slabo mislim. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Zato nađi brzo konja, pa će ti Deka doneti i drugog, da skačeš iz sedla u sedlo, ponavljaš TO JE ONO PRAVO i reklamiraš Coca-Colu na Rodeu.
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

|
SJAJNA je napisao: debilko je napisao: SJAJNA je napisao: ja već imam konja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) e tebi onda bič i mamuze Jel?A možda ja hoću još jednog? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) E, ako meni daju tvoj rejon, dovešću ti bre četvoropreg.
|
|
|
|
|
|