Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 26 Nov 2025, 04:02

Autoru Poruka
Remzudin
Post  Tema posta: Paranormalni fenomen nadnaravne moc  |  Poslato: 23 Nov 2025, 21:24

Pridružio se: 23 Nov 2025, 20:08

Postovanje

razbijao sam glavu razmisljavajuci kako da pocinjem ovu temu ?
Odlucio sam se da pocinjem sasvim lagahno pa da vidim prvo na kojem levelu stoji vase iskustvo.

Necu da kruzim okolo kao jedan ringispil nego krenem direktno.
Mene interesuje znati dali ima tu nekoga koji misli da ima neku nadnaravnu moc i kako radi sa tom silom?

Ja pravim prvi korak
Ja od 1994 godine istrazivam jedan fenomen kojeg sam slucajno pronasao u sebi.
Pronasao sam da je to jedna psihokineticna sila koja se u roku 10 dana manifestira u jednu aktivnu psi silu na jednom drugom mjestu.
Motor za aktiviranje te sile nalazi se u desnoj strani insanskog mozga u regionu korpus laterale,koji je doktora neurologije lokalizirao.
Aktivnost fenomena je osjetliv i osjeca se kao jedan visoko frekventni ultrazvuk od 11 000 Hz.
Dok je fenomen aktivan ja sam u stanje izvrsavati magicne stvari,ali oni se ne desavaju odmah nego kao sto sam rekao posle 10 dana.

Po sto je pronaseno da imam jedan negativni morphic field,experimentirao sam sa kletvama koje su dosli do konkretne pozitivne rezultate koje mogu objektivno dokazati.

Eh,za moj pojem sam vise rekao nego sto sam mislio.
Po sto ja neznam kako ce ispasti rezonancija,ja cu da da stanem ovde i da prvo vidim sta ce izaci.

Hvala na paznju
.

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu