Iako je u „Zvezdama Granda“ pobedio Cetinjanin Darko Martinović, neki njegovi sugrađani ne žele koncert koji je „Grand“ planirao da održi 25. jula u čast pobednika. Građani Cetinja uputili su pismo gradonačelniku Aleksandru Bogdanoviću, od koga traže da ne dozvoli da se u tom gradu održi koncert.
- Najoštrije protestujemo i izražavamo neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija „Zvezde Granda“, bez obzira na činjenicu što naš stav može da povredi nečija osećanja. Radi se o tome da se morate odlučiti da li smo za to da gradimo univerzitetski i prosvetiteljski centar ili vašarište na kome je svakome sve dozvoljeno - navodi se u pismu. Kada smo pozvali „Grandovu“ pres službu da saznamo o čemu se radi, kratko su nam rekli: - Pobednik Darko Martinović dolazi s Cetinja, gde je od svojih sugrađana tokom čitavog takmičenja imao neverovatnu podršku. Upravo zbog njega, kao poklon njegovom gradu, „Grand produkcija“ je rešila da organizuje pomenuti koncert zbog čega smo od većine Cetinjana dobili pregršt komplimenata i veliku zahvalnost.
Alo
_________________ "SUDBINA MESA KARTE - MI IGRAMO."
Grupa građana Cetinja uputila je pismo gradonačelniku crnogorske prestonice Aleksandru Bogdanoviću od koga traže da ne dozvoli da se u tom gradu održi koncert Zvezda Granda. “Najoštrije protestujemo i izražavamo neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija Zvezde Granda, bez obzira na činjenicu što naš stav može da povredi nečija osećanja” , navodi se u pismu. Dodaje se da bi održavanje koncerta Zvezde Granda značilo da je Cetinje palo pod naletom populizma i kiča, kojima se, kako se navodi, dugo i odlučno suprotstavljalo. “Radi se o tome da se morate odlučiti da li smo za to da gradimo univerzitetski i prosvetiteljski centar ili vašarište na kome je svakome sve dozvoljeno.Očekujemo da uvažite naše stavove i da svojim autoritetom utičete da se taj događaj ne organizuje na Cetinju. Od vas očekujemo da konačno dobijemo manifestacije i kulturni život kakav je primeren prijestonici jedne države, njenoj kulturi i tradiciji”, zaključuje se u pismu Bogdanoviću. Ovogodišnji pobednik takmičenja Zvezda Granda je Cetinjanin Darko Martinović, zbog čega je iz te muzičke produkcije odlučeno da održe koncert u crnogorskoj prestonici.
Darko Martinović: Cetinjani me vole, ne interesuje me protest grupice ljudi!
Grupa građana Cetinjana zatražila je da se ne dozvoli održavanje koncerta “Zvezda Granda” u njihovom gradu jer žele da odbrane Cetinje od populizma i kiča. Ova grupa se ne obazire što će možda uvrediti Darka Martinovića, pobednika poslednje sezone ovog takmičenja, koji je upravo iz Cetinja. Međutim, njega ne dotiče ova inicijativa. “Najoštrije protestujemo i izražavamo neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija “Zvezde Granda”, bez obzira na činjenicu što naš stav može da povredi nečija osećanja”, navela je ova grupa građana u pismu čelnicima grada Cetinja. Međutim, pobednika Darka Martinovića uopšte ne dotiče ovaj protest njegovih sugrađana, jer kako kaže, to je nekolicina ljudi koji ne znaju šta će sa svojim životom i smatra da im ne treba pridavati veliku pažnju. “Mene ovaj protest ne dotiče, zato što je to stav jedne grupice, a ne celog Cetinja. Kada sam pobedio, celo Cetinje je slavilo, svirali su automobili po gradu, pucao je vatromet i neverovatno su me dočekali kada sam došao u svoj grad. Sam gradonačelnik Cetinja me je primio i njegov predlog je i bio da se organizuje koncert, a „Grand“ je samo izašao u susret želji gradonačelnika, mojoj želji i većini Cetinjana koji su me bodrili tokom takmičenja i izgurali me do pobede”, izjavio je za Pulsonline Darko Martinović. Iz „Grand produkcije“ slično gledaju na inicijativu grupe građana da se zabrani koncert finalista “Zvezda Granda“ u Darkovom gradu. “Pobednik ovogodišnjeg serijala “Zvezde Granda” Darko Martinović dolazi sa Cetinja, gde je od svojih sugrađana tokom čitavog takmičenja imao neverovatnu podršku. Upravo zbog njega, kao poklon njegovom gradu, “Grand produkcija” je organizovala pomenuti koncert zbog čega smo od većine Cetinjana dobili pregršt komplimenata i veliku zahvalnost”, rekli su u PR službi Granda za Pulsonline.
Zagrevanje pred turneju na primorju: “Zvezde Granda” nastupile u Paraćinu!
Sedam finalista “Zvezda Granda” sinoć su nastupali u klubu “Di Stefano” u Paraćinu. Vanja Mijatović, Nikolina Kovač, Slobodan Rakić, Aleksa Radenković, Andreana Čekić, Milica Pavlović i Darko Martinović podigli su na noge sve Paraćince koji su u se u tom trenutku našli u klubu. Pobednik Darko Martinović rekao je za naš portal da je prezadovoljan kako je sinoćni nastup prošao i da je jako srećan što ga je publika bordila dok je pevao, a naročito što je znala reči nove pesme. Prema komentarima publike, najbolju atmosferu u klubu su napravile tri dame, i to Nikolina Kovač, Andreana Čekić i Milica Pavlović, koja je dobila najjači aplauz tokom nastupa. Ovi nastupi su samo zagrevanje pred crnogorsku turneju jer se od 19. jula “Zvezde Granda” sele na primorje. A iako pojedini tvrde da je lokal bio prepun, mi ćemo ostaviti vama da osnovu fotografija sami zaključite!
MALIŠAN "ODLEPIO" ZA MILICOM PAVLOVIĆ: IGRAO "TANGO" UGLEDAJUĆI SE NA PEVAČICU (VIDEO)
Nije još krenuo ni u osnovnu školu ali već ima omiljenu pevčicu a to je jedna od najvrcavijih učesnica "Zvezde Granda".
Takmičenje se završilo, ali publika i dalje prepričava utiske koje su stekli nakon nastupa mlade pevačice Milice Pavlović. Kad god bi se pojavila na bini, igrala je i skakala a gledaoci su je pratili kao hipnostisani. Jedan od onih kojima se ova devojka mnogo dopala je i mališan koji je već zavoleo hit ove devojke. "Tango" je njena nova pesma, a dečak je potpuno "skinuo" njene pokrete. Neverovatno ali istinito.
Čitaoci portala svet.rs su izabrali: Pesma Vanje Mijatović najveći je hit među novim “Zvezdama Granda”!
Nakon završetka ovogodišnjeg izbora za “Zvezdu Granda” desetoro učesnika finalne večeri snimilo je po svoj prvi singl. Svako od deset mladih pevača dobio je pesmu koja mu odgovara po senzibilitetu i onome što su takmičari prikazali tokom više od devet meseci koliko je trajao izbor za “Zvezdu Granda”. Mlade nade popularne produkcijske kuće “Grand” su svoje numere predstavile publici odmah nakon finala a pošto su se pesme “zavrtele” na radio i televizijskim stanicama pozvali smo vas da nam kažete koja od njih će biti najveći hit. Zanimljvo je da su se još jednom na prva tri mesta plasirale devojke. Kao i samo takmičenje za “Zvedzu Granda” i glasanje na portalu svet.rs bilo je uzbudljivo. Pristiglo je 2.894 glasa, a provplasirana kompozicija ima samo 35 glasova (odnosno 1 %) više od drugoplasirane. Pesma “Čuvari tuge” koju je snimila Vanja Mijatović će po mišljenju čitalaca našeg portala biti najveći hit i osvojila je 25 % vaših glasova, dok se na drugom mestu našla brza numera “Tango” koja je pripala mladoj Leskovčanki Milici Pavlović. Treće mesto sa 15 % zauzela je Andreana Čekić i pesma “Hednikep”, a numera “Njeno” koju je otpevao Miroslav Radulović 9% od ukupnog broja glasova. Aleksa Radenković snimio je pesmu “Iz noći u noć”, kojoj je pripalo 6% vaših glasova, dok jedan procenat manje ima “Ljubav je lavirint” koju je izvela Nikolina Kovač. Pesme preostala četiri takmičara - Slobodana Rakića (“Devojko iz mojih snova”), Darka Martinovića (“Njeno ime”), Nikole Nešića (“Ostavi svoj trag”) i Nadice Ademov (“Ni pod nokat”) osvojile su po 4 % vaših glasova.
JEZIVO I NEPRIRODNO: ŠTA SE DOGODILO SA NJENIM OČIMA? (FOTO)
Pevačica je zaludela Srbiju svojim provokativnim plesom!
Milica Pavlović je najtemperamentnija "Zvezda Granda". "Tango" na njen način zvuči odlično, a izgleda još bolje! Po ugledu na ostale koleginice, starije od nje, poput JK, Milica se poslužila sa sočivima koja nisu baš najprirodnija. Na fotografiji izgleda i pomalo jezivo. Ali, njena mladost joj dozvoljava da eksperimentiše, zar ne? Kad mogu svi, može i ona!
Pevačice Andreana Čekić, Ljupka Stević i Teodora Baković pokazale su da umeju da prave odlične koktele, a teško je bilo odlučiti čiji je napitak bolji.
Naime, u nedelju uveče na splavu „Maksimus“ organizovano je humanitarno veče. Pored pomenutih dama, bili su tu i Vanja Mijatović i Neven Ciganović. Sav prikupljen prilog doniraće se deci iz Zvečanske ulice. Poznati su igrali, pevali i zabavljali se do ranih jutarnjih sati, a najveselija je bila Vanja, koja ni u jednom trenutku nije sela da se odmori. Sledeće nedelje će ponovo biti organizovano druženje s poznatima, a sve u cilju prikupljanja pomoći za decu iz Zvečanske.
Svake nedelje na beogradskom splavu „Maksimus“ organizuje se humanitarno veče u okviru kojeg poznati mućkaju koktele, a sav prilog donira se deci iz Zvečanske. Tako su preksinoć svoju humanost pokazale finalistkinje „Zvezda Granda“ Andreana Čekić i Vanja Mijatović, zatim Ljupka Stević, Teodora Baković i Neven Ciganović.
Gradonačelnik crnogorske prestonice odbio je inicijativu grupe građana koji su tražili zabranu ove manifestacije
Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović odbio je danas inicijativu grupe građane da ne dozvoli da se u crnogorskoj prestonici održi koncert “Zvezda Granda”. Ovogodišnji pobednik takmičenja “Zvezda Granda” je Cetinjanin Darko Martinović, zbog čega je najavljen koncert učesnika te muzičke manifestacije u crnogorskoj prestonici.
Grupa građana Cetinja izrazila je neslaganje sa odlukom da se na Cetinju organizuje manifestacija “Zvezde Granda”, jer bi to, kako tvrde u pismu Bogdanoviću, značilo da je crnogorska prestonica pala pod naletom populizma i kiča.
Gradonačelnik Cetinja je odgovorio da je Martinović talentovan muzičar i nikako ne može biti okarakterisan kao neko ko promoviše kič.
Prvenstvena ideja je bila da se na Cetinju održi koncert na koji pobednik “Zvezda Granda” može pozvati svoje prijatelje, naveo je Bogdanović u izjavi medijima.
On je istakao da je Martinović, pre svega, uspešan muzičar, koji zaslužuje podršku svog grada i u budućnosti.
- Ukoliko je reč o promociji kiča, nejasno je zbog čega su takve kvalifikacije izostajale kada je Martinović nastupao na različitim manifestacijama humanitarnog karaktera u našem gradu – kazao je Bogdanović.
On je naveo da se opštinska uprava dogovorila s Martinovićem da tokom leta priredi njegov koncert, koji bi, pre svega, trebalo da predstavlja njegov poklon gradu, ali i gest zahvalnosti Cetinjankama i Cetinjanima na velikoj podršci koju su mu davali tokom dosadašnje karijere.
- Tada smo se saglasili i da Martinović na koncert može pozvati i svoje prijatelje muzičare – ukazao je Bogdanović.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu