MILICA PAVLOVIĆ "KRIZIRA": NEMAM DEČKA, A NI UDVARAČA!
Zanosna pevačica je skrenula pažnju celokupne javnosti na sebe svojim izazovnim đuskanjem i izvajanom figurom. Međutim, na ljubavnom planu joj ne cvetaju ruže...
Brutalno atraktivna Milica Pavlović ne prestaje da intrigira javnost svojim provokativnim nastupima i stajlinzima, a njen najčešći odgovor na kritike publike je- osmeh od uveta do uveta. Jedni je osporavaju, drugi je motivišu da samo tako nastavi, a ona muči muku druge vrste. Naime, i pored lepog lica, zgodnog tela i vatrenog karaktera, pevačica ne može da nađe nekog ko bi je osvojio na duže staze. - Niko mi ne prilazi. Verovali ili ne, nemam udvarača, a ni dečka. Kada se pojavi onaj koji će me ozbiljnije zaintrigirati, javiću vam, poručila je seksipilna Milica u intervjuu za S media portal, i dodala je da bi se zabrinula kada bi je svi voleli. Eto, i ovakve stvari se dešavaju. Lutka sa naslovne strane, koja je san većini muškog sveta, na sav glas kuka kako je sama. Ako ima hrabrih, sad je pravi trenutak da skupe petlju i da joj priđu, jer je velika šteta da ovakva lepotica sama šeta ulicama naše prestonice...
Manojlovićeva pokazala zgodno telo i mamila uzdahe Beograđana
Ako je neko od posetilaca Ade Ciganlije pomislio da tropske vreline u Beogradu ne mogu biti veće od trenutnih, shvatio je da se prevario, jer je onog trenutka kada je Radmila Manojlović kročila na popularno kupalište temperatura skočila za bar deset stepeni!
Tome je doprinelo Radino zgodno telo, koje je ona prikazala pred ostalim kupačima, pokazavši još jednom da ne boluje od kompleksa velike zvezde koja se ne kupa sa takozvanim običnim svetom. Čim se smestila na plaži, Manojlovićeva je otišla u vodu, gde je pokazala da sa razlogom važi za jednu od najpoželjnijih pevačica na estradi. Mamila je uzdahe svih kupača, a nekoliko momaka posmatralo ju je dok se brčkala. Mladići nisu trepnuli dok nisu odgledali ceo „film“! Mnogi su komentarisali da ne mogu da veruju da je Rada tako dobro građena, i to bez trunke silikona, dok su drugi krišom vadili svoje fotoaparate kako bi uslikali pevačicu „Granda“. Nakon što se okupala i osunčala, Radmila je otišla pod tuš, gde je, sudeći po izrazu lica, imala veliki problem da se pokvasi. Uz malo muke zbog ledene vode, Manojlovićeva je prvo pokvasila guzu, što se takođe svidelo muškarcima koji su se u tom trenutku našli pored nje. Okretala se Rada napred, nazad, sa strane, od pozadi i nakon nekoliko minuta otišla kući. Slike najbolje govore. Raj za oči, nema šta!
Problemi sa žuljevima!
Kada je kretala kući sa poznatog kupališta, Manojlovićeva se mučila sa žuljevima na nogama. Koliko problema su joj napravile cipele, najbolje govori podatak da je u jednom trenutku morala da stane kako bi rane na nogama prekrila hanzaplastom. Tek kada je sanirala povrede od obuće koja ju je nažuljala, pevačica je mogla da ode put svog automobila.
Zvezde “Granda” učvršćuju vezu: Petar Mitić i Ivana Pavković zajedno na moru!
Otkako je objavljeno da su Ivana Pavković i Petar Mitić već neko vreme u emotivnoj vezi, ovaj mladi par se nije oglašavao u medijima, ali je zato rešio da učvrsti svoju vezu, i to gde drugde nego na moru.
Otkako je objavljeno da su Ivana Pavković i Petar Mitić već neko vreme u emotivnoj vezi, ovaj mladi par se nije oglašavao u medijima, ali je zato rešio da učvrsti svoju vezu, i to gde drugde nego na moru. Naime, Petar i Ivana su pre nekoliko dana otišli u Crnu Goru zajedno! Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, mladi pevači će spojiti lepo i korisno: uveče će nastupati, a preko dana će se sunčati, kupati i uživati u zajedničkim trenucima van očiju javnosti. “Ivana i Petar ne žele i dalje da svoju vezu eksponiraju u medijima, mada se ni ne skrivaju. Ko ih vidi – video ih je, ali neće da pričaju na sav glas o tome da ne bi kasnije imali problema zbog toga. Super im je, uživaju i zato su zajedno otišli na more. I jedno i drugo imaju zakazane nastupe, ali su zajedno našli smeštaj i po ceo dan lutaju po različitim plažama”, priča za “Alo!” izvor blizak mladim pevačima i otkriva kako će njih dvoje verovatno nakon radnog letovanja zajedno otići i na neku drugu destinaciju. “Vraćaće se i oni za Beograd jer imaju obaveza, ali kada završe sa svim nastupima u Crnoj Gori, razmišljaju o tome da odu negde dalje”, zaključuje izvor. Ostaje nam da vidimo da li će emocije između mladih zvezda “Granda” trajati samo jedno leto ili će veza postati ozbiljna.
Atraktivna Zvezda granda Milica Pavlović ne prestaje da intrigira javnost svojim provokativnim nastupima i stajlinzima, a njen najčešći odgovor na kritike publike je – širok osmeh!
Jedni je osporavaju, drugi je motivišu da samo tako nastavi, a ona muči muku druge vrste. Naime, i pored lepog lica, zgodnog tela i vatrenog karaktera, pevačica ne može da nađe nekog ko bi je osvojio na duže staze.
“Niko mi ne prilazi. Verovali ili ne, nemam udvarača, a ni dečka. Kada se pojavi onaj koji će me ozbiljnije zaintrigirati, javiću vam”, poručila je seksipilna Milica, i dodala je da bi se zabrinula kada bi je svi voleli.
Ako ima hrabrih – sad je pravi trenutak da skupe petlju i da joj priđu!
Cetinjani dobijaju koncert na poklon! Naime, kako je pobednik ovogodišnje sezone “Zvezda Granda”, mladi Darko Martinović, upravo sa Cetinja, finalisti će besplatno pevati njegovim sugrađanima.
“Grand produkcija” je u saradnji sa gradonačelnikom Cetinja odlučila da 25. jula pokloni ovaj spektakularni koncert koji će se održati u centru grada. Tako će Cetinjani imati priliku da uživaju u glasovima novih zvezda „Granda”, a moći će i da proslave Daorkovu pobedu u ovom muzičkom takmičenju.
Dvadesetsedmogodišnja Zvezda Granda Tanja Savić porodila se u Australiji prošle subote i, donevši na svet dečaka teškog 3 kilograma i 200 grama, po drugi put postala mama.
Vest da se porodila pevačica je podelila samo sa najbližima, familijom i nekolicinom saradnika.
Njena familija u selu Radunac kod Smedereva je slavila proteklog vikenda, a za Blic su istakli da se majka i beba osećaju odlično.
- Kada ste već saznali za lepu vest reći ću vam da je porođaj protekao u najboljem redu, a tako teče i oporavak. Iako se porodila još 30. jula nismo širili informaciju, jer Tanja i mi ne volimo da se piše o njenom privatnom životu, pa makar i povod bio prelep, kao što sada jeste. Bitno je da njeni najbliži znaju i to je dovoljno - rekla je BIlja, Tanjina sestra.
Pevačica se kao i prvi put u decembru 2010. porodila u Golden Kost Sitiju, gde inače i živi od kako se udala za biznismena Dušana Jovančevića.
Roditelji su skoro do porođaja verovali da će dobiti devojčicu, što je i bila njihova želja budući da već imaju sina Maksima.
Inače, Tanja i njen suprug često imaju trzavice u braku, a u nekoliko navrata je i policija reagovala.
Međutim, oni su uvek oštro demantovali da su pred razvodom, kako se spekulisalo.
Povratak na estradnu scenu Savićeva planira tek za godinu dana.
Teška pitanja i viša matematika: Zbunjena Nikolina Kovač “lupala” gluposti pred kamerama!
Mlada pevačica Nikolina Kovač pošteno se izblamirala gostujući u emisiji “Red karpet”. Naime, u emisiji u kojoj poznate ličnosti imaju 60 sekundi da odgovaraju na pitanja iz različitih oblasti, mlada “Zvezda Granda” se i nije baš proslavila. Na pitanja je odgovarala čudno i zbunjeno, nije znala da množi, a otkrila je i da li kupuje u seksi šopovima…
Pevačica „Zvezda Granda“, čija je pesma “Tango” preslužana na Jutjubu milion puta, o nastupima, sardnji sa Aleksandrom Radović kod koje je učila da peva, muškarcima...
FINALISTKINjI „Zvezda Granda“ Milici Pavlović, našoj ovonedeljnoj „zvezdi“, pošlo je za rukom da opčini publiku, koja je za samo pet dana na „Jutjubu“ preslušala njenu prvu pesmu „Tango“ čak milion puta. Dok pesme njenih kolega imaju manje od sto hiljada pregleda, numera poznatog rumunskog muzičkog producenta Kostija uspela je da zaseni i nove hitove Cece Ražnatović i Jelene Karleuše.
- Prezadovoljna sam pesmom, ali to, naravno, nije merodavan pokazatelj da li će biti hit, već reakcija publike na nastupima - kaže za naš list Milica Pavlović, dodavši da se uopšte nije promenila od kada je postala poznata i da sada ima samo više obaveza. - Srećna sam što uživam veliku podršku prijatelja, čak i iz osnovne škole, koji su u pratnji učitelja bili na snimanju emisija.
* Da li ste razočarani što niste pobedili?
- Prezadovoljna sam uspehom koji sam postigla. Jedina sam ušla u šou bez „tezgaroškog“ iskustva i uspela da stignem do finale i snimim pesmu. Darko Martinović je predivan dečko i mislim da nagrada nije mogla da ode u bolje ruke.
* Tokom takmičenja bili ste izloženi kritikama, što su vaši obožavaoci tumačili kao ljubomoru jer ste lepi, zgodni i talentovani?
- Nisam do sada osetila ljubomoru, ali daleko od toga da ona ne postoji. Ne opterećujem se time da li me neko gleda ispod oka i misli loše o meni. Gledam i komentarišem isključivo sebe i učim od starijih kolega. Rado prihvatam njihove savete i trudim se da što bolje odradim svaki nastup.
* Aleksandra Radović, kod koje ste išli na časove pevanja, smatra da mnogo bolje pevate stranu muziku. Da li vam je folk nametnut?
- Niko mi ništa nije nametnuo. Preslušala sam nekoliko kompozicija i odlučila se za „Tango“. Najbolje mi je „legla“, a i velika je čast snimiti kompoziciju trenutno najtraženijeg muzičkog producenta na Balkanu. U nastavku karijere ću se, verovatno, okrenuti popu, jer mi je draži. Slažem se sa Aleksandrom da mi više odgovaraju strane pesme. Ona je vrhunski umetnik, a pre svega divna osoba od koje sam mnogo naučila.
* Ipak, Aleksandra nije bila oduševljena što ste se takmičili u „Zvezdama Granda“...
- Svako ima pravo na izbor. To što se Aleksandri ne dopada „Grand“, ne znači da ne voli mene. Nismo se dugo čule, što zbog njenih, što zbog mojih obaveza, ali ćemo svakako ostati u kontaktu, jer kada je reč o pevanju - njeno mišljenje mi mnogo znači.
* Jeste li se zaljubili u međuvremenu?
- Nema udvarača ni od korova. Niko me, bre, neće. Nikome nisam simpatična.
* Možda se plaše vaših dominantnih nastupa?
- Ne verujem da sam toliko strašna da ne mogu da ih uhvatim. Pa, nemam rogove na glavi (smeh). Šalu na stranu, osetila sam na svojoj koži šta znači kada te poistovete sa onim što si na sceni. Smatram da na pravi način doživljavam šou-biznis. Muzika je odavno prestala samo da se sluša, pa se svuda u svetu mnogo pažnje poklanja scenskom pokretu. Ovde je intrigantno pevati i vrteti kukovima, na čemu su Šakira i Rijana izgradile karijeru.
“Zvezde Granda” napravile fantastičan provod u Orašju!
Sedam finalista „Zvezda Granda“ sinoć su imali prvi zajednički nastup nakon završetka takmičenja, i to u klubu „Sova“ u Orašju. I ako se po jutru dan poznaje, a njihove karijere po prvom zajedničkom nastupu, onda oni nemaju razloga da se brinu
Darko Martinović, Aleksa Radenković, Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Nikolina Kovač, Milica Pavlović i Slobodan Rakić napravili su sinoć odličnu tročasovnu žurku u krcatoj diskoteci u Orašju. Nove zvezdice na našem estradnom nebu prijatno je iznenadilo to što publika u Bosni već uveliko zna njihove nove pesme, koje su imale premijeru pre nešto više od nedelju dana.
–Naš prvi zajednički nastup je bio fenomenalan. Ja sam prezadovoljna i jako mi je bilo super to što mi zajedno nastupamo jer se uporedo i provodimo i radimo. Oduševljena sam i reakcijom publike, rekla Andreana Čekić za „Pulsonline“.
Turneja „Zvezda Granda“ se nastavlja već danas jer njih sedmoro večeras nastupaju u Valjevu.
Sedam finalista „Zvezda Granda“ Vanja Mijatović, Andreana Čekić, Milica Pavlović, Darko Martinović, Slobodan Rakić, Aleksa Radenković i Nikolina Kovač sinoć su nastavili svoju letnju turneju i to u Valjevu, gde je bilo veselo kao i noć ranije u Orašju
Za razliku od ostalih, Sarajki Nikolini ovo je bio prvi nastup u Srbiji i ona je više nego zadovoljna kako su Valjevčani reagovali na njen nastup.
– Mlada sam i manje sam iskusna na nastupima od ostalih kolega i dosta učim. Želim da čujem stav iskusnijih kolega i trudim se da radim na sebi jer želim da energiju i emocije koje posedujem, prenesem na publiku koja dođe da me sluša - rekla je Nikolina za „Pulsonline“.
Što se tiče reakcija na novu pesmu „Lavirint“ koju je pre nešto više od nedelju dana premijerno izvela na sceni „Granda“, Nikolina je bila iskrena i otkrila je da je publika u Valjevu slabije znala reči nove pesme jer nije komercijalna i ne prolazi na brzo slušanje, ali da će vremenom i ona naći svoje mesto kod publike.
–Treba vremena i nekih novih numera od septembra koje planiram, kako bih vremenom izgradila svoj muzički identitet i postala prepoznatljiva kod šire publike - rekla je Nikolina za naš portal.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu