Darko Lazić se ljubio s ribom Lazić otpočeo vezu sa izvesnom Draganom, zbog koje sve češće boravi u Beogradu
Batalio društvo. Tek što je izašao iz duge veze, Darko Lazić je našao novu devojku, koja se zove Dragana i iz Beograda je. Ona je mlađa od njega samo godinu dana. Njih dvoje je upoznao Darkov drug 5. decembra na jednoj proslavi i odmah su se svideli jedno drugom. Pevač se toliko zaljubio da je na svom Fejsbuk profilu objavio slike na kojima se vidi kako se ljubi s Draganom u beogradskom klubu „Teatro“.
Zbog nje je Lazić rešio da češće boravi u svom stanu u Beogradu i sve ređe ide u svoje rodno selo Brestač.Pozvali smo Darka da nam otkrije neki detalj o svojoj novoj ljubavi, ali bio je škrt na rečima.
- S Draganom sam otpočeo vezu i prelepo nam je za početak. Ne bih dalje komentarisao jer je ona sad pored mene i doručkujemo. Neka sve teče polako svojim tokom - kazao je Lazić.
Nikoga ne ostavlja ravnodušnim... Atrkativna pevačica Radmila Manojlović ponovo je oduševila muški deo publike u „Zvezdama Granda“, a na njen seksipil nisu ostali imuni ni mladi pevači u ovom muzičkom takmičenju.
Pevačica se na sceni pojavila u beloj kratkoj i uskoj haljini, koja je odlično istakla sve atribute zgodne Rade.
Prvo se nesmotrenost i zbunjenost zbog prisustva Manojlovićeve primetila kod mladog takmičara Marka Stolića, a potom i kod Amara Jašarsahića. Međutim, ni ostali momci nisu skidali poglede sa vatrene Rade.
Ovo veče u popularnom takmičenju nije tematsko, ali bi svakako moglo da ponese epitet „Seksi večeri“, a za to je sasvim dovoljno pristustvo napopularnije zvezde „Granda“.
Aleksandar Saša Popović večeras je dobio najmanje glasova i od žirija i od publike te je morao da se pozdravi od daljeg učešća u "Zvezdama Granda"
Devetnaestogodišnji Saša Popović iz Aleksinca predstavio se pesmama "Gas do daske" Petra Mitića i "Ljubi me i ništa ne pitaj" grupe "Medeni mesec".
Dalje su prošli Amar Jašarspahić, Denis Ibrahimović, Marko Stolić, Radojica Todorović i Nemanja Anđelović.
Naredne subote gledamo treću žensku grupu u kojoj su Aleksandra Prijović, Sandra Stanulov, Aleksandra Džidža Stojković, Teodora Toković, Đurđica Cvetković i Sanja Veličković.
Pevački par "Granda" Nikolina Kovač i Saša Kapor, u novoj godini postaće roditelji što je dovoljan povod da u najluđoj noći nazdrave šampanjcem. Njih dvoje su pre nekoliko meseci započeli zajednički život, a svadbu planiraju tek nakon rođenja bebe.
- Venčaćemo se kada se dete rodi ali to neće biti glamurozna svadba već intimna ceremonija za drage ljude. Nismo hteli sada da pravimo planove za tulum, ali će tada biti dvostruki povod - kaže Nikolina za novogodišnji Press.
Saša ne krije da je bio presrećan kada je saznao da će postati otac i da je danima smišljao kako da zaprosi svoju buduću suprugu. - U svemu mi je pomogao kolega i prijatelj Stevan Anđelković i na kraju smo uspeli da sve izgleda kako sam zamislio. Bilo je puno cveća i balona što je Nikolinu oduševilo. Potrudio sam se da budem romantičan - priznaje Saša.
Mlada zvezda Granda sada je u petom mesecu trudnoće ali kaže da nije razmažena trudnica. - Dobro podnosim trudnoću i osećam se super. Dete je najveći Božji blagoslov i spremna sam da se uhvatim u koštac sa svim obavezama. Drago mi je što ću postati mama i ne žalim što mi se to desilo u trenutku kada sam trebala da gradim karijeru jer sam tek postala javna ličnost - ističe Nikolina.
Njima dvoma se, kako kažu, već ispunila novogodišnja želja i jedva čekaju da dođe na svet.
Saša Kapor ostavio Nikolinu za Novu godinu! Saša pevao u klubu F6 na reprizi najluđe noći, dok je Kovačeva sedela kod kuće
Saša Kapor i Jelena Gerbec zajedno zabavljali publiku Posao ih razdvojio. Saša Kapor nastupio je za reprizu Nove godine u poznatom prestoničkom klubu F6, dok je njegova trudna verenica Nikolina Kovač ostala kod kuće! On je zabavljao goste zajedno sa Jelenom Gerbec, a buduća mama izbegava da se pojavljuje u zadimljenim prostorijama, pa je odlučila da se odmara u njihovom domu.
- Nikolina je odgovorna iako je vrlo mlada. Vodi računa o sebi i o bebi i pridržava se saveta lekara. Ona u poslednjih mesec dana ima mučnine i više joj prija da se odmara i da šeta nego da ide po klubovima. S druge strane, Saša dosta nastupa, ali svaki slobodan trenutak provodi sa svojom budućom ženom - naglašava naš sagovornik.
Kapor je, inače, napravio odličnu atmosferu u pomenutom beogradskom lokalu, nakon čega je požurio kod Nikoline. Kovačeva je u četvrtom mesecu trudnoće, a par planira da se venča nakon rođenja bebe. Njih dvoje su se nedavno verili, a Saša je izrazio želju da mu verenica rodi devojčicu.
Nikolina u poslednjih mesec dana ima mučnine i više joj prija da se odmara i šeta nego da ide po klubovima
Popularna pevačica praznike provodi okružena svojom porodicom i prijateljima.
Atraktivna Katarina Živković nakon dočeka nove godine s radošću iščekuje i predstojeće praznike.
- Šestog januara pevam u klubu Mister X u Rumi, a nakon nastupa putujem u Lekovac. Božićne praznike već tradicionalno provodim sa porodicom, i već se radujem danima koje ću provesti sa najmilijima. Naravno uživaću i u svim čarima bogate praznične trpeze - otkriva kroz smeh lepa Katarina.
Rada Manojlović peva o raskidu s Milanom! Manojlovićka snima pesmu koja govori o nedavnom krahu njene ljubavne veze sa Stankovićem
Numera će biti duetska i otpevaće je sa jednom folk zvezdom Pesma za kraj! Folk pevačica Rada Manojlović uskoro će snimiti duet s jednom folk zvezdom u kojoj će opevati krah emotivne veze s kolegom Milanom Stankovićem, saznaje Kurir od izvora bliskog mlađanoj zvezdi „Granda“.
Podsećanja radi, jedan od najpoznatijih estradnih parova nedavno je stavio tačku na četvorogodišnju romansu, a samo nekoliko dana kasnije Rada je odlučila da emocije pretoči u pesmu, koja će uskoro ugledati svetlost dana. - Posao je poverila najboljim domaćim autorima, a hit u najavi će snimiti s jednom od najvećih domaćih zvezda - kaže naš izvor i dodaje: - Iako će u pesmi pomenuti i svoj krah s Milanom, neće to biti tugaljiva pesmičica u kojoj će oplakivati kraj jedne ljubavi. Pesma će baciti totalno drugačije svetlo na raskide, koji su, čak i na estradi, u poslednje vreme česta pojava. Sve u svemu, sigurno je da će to biti veliki hit.
Tragom ove priče kontaktirali smo s Radom, odnosno ljudima koji su zaduženi za PR jedne od najuspešnijih zvezda „Granda“ i od njih smo dobili potvrdu informacija našeg sagovornika. - Tačno je da Rada sprema duet, snimiće ga čim se pojavi dobra pesma, i to je sve što zasad možemo da kažemo - rečeno nam je u Radinoj PR službi.
Ani Sević i Andreani Čekić potreban roditeljski nadzor? FOTO
Mladim pevačicama nikada nije dosadno Zvezde „Granda“ Ana Sević i Andreana Čekić među kolegama su poznate kao velike šaljivdžije, a da je tako dokazale su i sinoć kada su se njih odlično zabavljale u muzičkom studiju „Granda“.
–Taman sam pomislila da ovaj dan nije mogao biti bolji kada ono Ana Sević upade u studio. Perfektno, svoju radost je Čekićeva podelila na svom „Twitter“ profilu, a tada je krenulo više časovno ludiranje njih dve, kada su nastale i ove otkačene fotografije.
Folk pevačica Milena Ćeranić poznata po britkom jeziku dokazala je da pored mnogobrojnih nesuglasica na estradi nema sujete
Iako se većina njenih koleginica libi da komentariše izgled drugih pevačica ona sa tim nema problem. U emisiji Eskluziv Milena je otkrila koja pevačica je najlepša. - Tanja Savić je jako, jako, jako i retko lepa devojka - kaže Ćeranićka. Ipak Milena zbog mogućih medijskih spekulacije nije nije želela da odgovori koji od kolega suprotnog pola ima nejveći seksipil i najbolje izgleda.
Mlada pevačica sutra peva za njoj najomiljeniju publiku
Zvezda „Granda“ Vanja Mijatović sutra uveče za doček Pravoslavne nove godine peva u svom rodnom Kraljevu na Trgu srpskih ratnika i već nekoliko dana mlada pevačica se priprema sa svojim bendom za ovaj nastup jer želi u što lepšem svetlu da se predstavi pred svojim sugrađanima.
–Veliko mi je zadovoljstvo što pevam u svom gradu. Moji Kraljevčani su najviše zaslužni što sam ja izašla iz anonimnosti i što sam danas poznata ličnost i ne sumnjam da će njihovu podršku imati i u nastavku svoje karijete. Nadam se da ću im sutra uveče prirediti odličan muzički performans i ćemo svi zajedno u veselju dočekati Pravoslavnu novu godinu, izjavila je Vanja za „Pulsonline“.
Mijatovićeva na trgu peva sa kolegom Filipom Mitrovićem, koji je takođe iz Kraljeva.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu