|
Autoru |
Poruka |
Passion
|
|

rang

Pridružio se: 19 Sep 2012, 21:59 Postovi: 4951
|
Milica Todorović: Muškarci se plaše da mi priđu Mlada folk pevačica otkrila je da ima problema sa momcima, te da se jači pol plaši da joj priđe. Navela je i razloge zbog kojih je tako.
Obzirom da je u dugoj vezi sa bratom Saše Kovačevića, Radetom Kovačevićem, Milica je pričala i o odnosu sa "starijim bratom".
"Rade je opušten, nije ljubomoran. Budući da se njegov rođeni brat bavi muzikom, upućen je u dobre i u loše stvari mog posla. Mada, muškarci se plaše da mi priđu. Verovatno zračim energijom zauzete devojke, sa kojom nema svrhe čak ni razgovarati", kaže Milica.
Autor: B.B. Izvor: Svet, Puls
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
GAĆICE MILICE PAVLOVIĆ "SIJALE" POPUT REFLEKTORA: PEVAČICA SE ZATO OŠTRO ZAMERILA KAMERMANIMA (VIDEO+FOTO) Kratka suknjica u kombinaciji sa njenom žustrom igrom dovela je do toga da se pevačicino međunožje jasno vidi. A kad je sela, dobro je "odbrusila" kamermanima. Njenu pesmu do sada je naučila cela Srbija ali nikada nije na odmet da se čuje još koji put. Posebno ako je izvodi ona. Milica Pavlović ustala je da izvede "Tango", ali su je na kratko prevarili. Krenula je sa matrice pesma "Čili", mada Milica se nije dala zbuniti. Vrlo brzo su se prebacili na "Tango" a onda je nastao haos! Kratka suknjica i položaj kamera otkrili su da pevačica nosi bele gaćice koje su sve vreme "sevale". Bilo je nemoguće ignorisati ih a nije vredelo ni njeno povlačenje suknje nadole. Kada je sela na stolicu, Milica je odbrusila kamermanima:
- Bezobrazni kamermani! Samo noge snimaju. Moraju da prođu test psihološki pre nego što ih zaprose... ovaj zaposle, rekla je ona očigledno uznemirena jer ih je "uhvatila na delu".
Još jednom je mlada pevačica priredila prizor za pamćenje a evo i kako je izgledao:
Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Nemanja Nikolić strastveni pecaroš! FOTO Pevač iz prve sezone „Zvezda Granda“ mir pronalazi u pecanju Nemanju Nikolića ekipa „Lova i ribolova“ snimila je kako uživa u pecanju šarana u kompleksu Ribarskog gazdinstva Ečka, koje se nalazi u okolini Zrenjanina.
 Kako ga su ga pohvalili prisutni pevacoši, Nemanja često može da se pohvali dobrim ulovom šarana, kako po broju, tako i po veličini i težini ribe. U svakom slučaju, ako Nikolić propadne kao pevač, gladan neće ostati jer će štapom i udicom uvek moći da obezbedi svojoj porodici i sebi hranu, odnosno ribu. Izvor:Svet plus
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Tanja Savić: Nedostaju mi publika i pozornica Pevačica Tanja Savić u novom broju magazina “Svet” priča o svom životu u Australiji, kao i o povratku na scenu. - Priznajem da je u početku bilo veoma teško, ali brzo sam rasporedila obaveze oko dece. Budući da sam sa Maksimom stekla iskustvo, mnogo mi je lakše da se brinem o Đorđu. Uhodala sam se. Dušan mi pomaže u svakom smislu, i to mi umnogome olakšava. Svakog jutra nakon doručka izvede Maksima u šetnju, tako da sam slobodna da se posvetim bebi dok se oni ne vrate, a to je obično oko ručka – rekla je Tanja za “Svet” i dodala da jedva čeka da se vrati na scenu: – Sanjam pozornicu. Zaista uživam u vremenu koje provodim sa sinovima, ali moram priznati da mi publika i scena užasno nedostaju.
Izvor: Svet.rs
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Milica Pavlović cilja visoko: Hoću prljavi ples s Tomislavom Nikolićem! Atraktivna zvezda “Granda” Milica Pavlović u emisiji “Skandalozno” na TV Hepi, kod Olje Crnogorac i Marjana Kamenovića, otkrila je da bi sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem odigrala ples na njen način! Na Marjanovo pitanje da li bi sa prvim čovekom u državi igrala “prljavo”, Milica je rekla: - Ne pratim političku scenu, ali bih sa Tomislavom Nikolićem igrala. Mislim da bi se on super snašao sa mnom – iskrena je bila Pavlovićeva. Inače, Milica je u emisiji koja će biti prikazana za dve nedelje pričala i o koleginicama iz “Grand produkcije”, pa je tako otkrila da prema njima ima gard. - Čuvam se zlobnih ljudi, nameštanja i spletki, tako da sam stvorila zid prema koleginicama iz ‘Granda’ i ne dozvoljavam da mi iko priđe – kaže pevačica.
izvor: Kurir
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
Povratak na scenu: Slavica Ćukteraš gola u mreži
Slavica Ćukteraš se, na radost muške populacije, slikala polugola. Na sebi ima samo crnu mrežu. Tačnije, majicu koja je napravljena od mrežastih čarapa, ispod čega nema ništa.

Slavica je, doduše, otkrila samo gornji deo tela. Uz neobičnu majicu ukombinovala je nezaobilazan deo garderobe - farmerke. Ipak, s obzirom na to da je u poslednje vreme nije bilo u medijima i da je se publika uželela, za njene fanove nove fotke će biti prava poslastica.
Očigledno je da je pevačica rešila da se na scenu vrati na velika vrata. Pored odlične pesme, igra i na kartu provokacije.
Slavica je pozirala pred objektivom Andreje Damjanovića, a pesma će biti premijerno izvedena u petak u emisiji "Grand šou".
Autor: B.B. Izvor: Kuri
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SNEKI DOBILA KONKURENCIJU: MLADA PEVAČICA IMA NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI! (FOTO) Katarina Didanović je mlada nada "Granda", gledamo je u popularnom takmičenju. Pored dobrog glasa u oči upada i njen vitki stas, ali... Veštom oku nikada ne bi promakli njeni atributi. Naime, Katarina je prva mlada dama na estradi koja bi mogla da zbaci s trona do skoro neprikosnovenu Snežanu Babić Sneki. Njene duge noge su pravo "blago". Pogledajte je! Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
SNEKI DOBILA KONKURENCIJU: MLADA PEVAČICA IMA NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI! (FOTO) Katarina Didanović je mlada nada "Granda", gledamo je u popularnom takmičenju. Pored dobrog glasa u oči upada i njen vitki stas, ali... Veštom oku nikada ne bi promakli njeni atributi. Naime, Katarina je prva mlada dama na estradi koja bi mogla da zbaci s trona do skoro neprikosnovenu Snežanu Babić Sneki. Njene duge noge su pravo "blago". Pogledajte je! Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
ONA NIJE BILA GLADNA: JK POSLALA DVOJNIKA KOD ĐAVOLA (VIDEO+FOTO) Fanovi Jelene Karleuše bi za svoju Divu uradili sve,ali on je otišao korak dalje. Rastko Obrenić je kao njen dvojnik otišao u emisiju "Đavolja večera",iako je pre dve godine bio učesnik takmičenja za "Zvezde Granda" rešio je da ostavi mikrofon i posveti se kopiranju poznatih pevačica. Izgleda da ona nije bila toliko gladna, a ni raspoložena da se nađe na ovakvoj večeri, te je on vrlo rado zamenio. Da li će na večeri ostati do kraja ili ne...videćemo... Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
Passion
|
|

rang

|
MILENU ĆERANIĆ BAŠ "POTERALO": UKOLIKO ŽELI DA SE IZBORI SA NJOM, MORAĆE DA PREDUZME DRASTIČNE MERE (+16 FOTO) U poslednjih nekoliko meseci skandali ne prestaju da "drmaju" Milenu Ćeranić. Mediji su je venčavali, razvodili, onda se pisalo da je trudna, pa da je izgubila bebu... Posle peripetija oko veze sa crnogorskim košarkašem, kao da je sve došlo na "normalu". Ali nije baš tako. Pre nekoliko dana Milena Ćeranić je pala u senku igračice koja joj je pravila društvo na bini, a bila obučena u sado-mazo kostim. Sada se seksi igračica vratila još provokativnija! Dok je smerna Milena u elegantnom kompletiću pevala, brineta je "drmala" i privlačila poglede. Ukoliko ne preduzme drastične mere i ne skine se u skorije vreme, uskoro će svi dolaziti na njene nastupe samo zbog plesačice...
Izvor:Smedia
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|