Pevačica Katarina Živković u emisiji “Skandalozno” na televiziji Hepi šokirala svojom iskrenošću
- Milena Ćeranić bila mi je najveća konkurencija, priznala je Katarina Živković, u emisiji “Skandalozno”, koju na televiziji Hepi vode Olja Crnogorac i Marjan Kamenović.
Katarina Živković podvukla je da je odahnula kad je Milena izbačena iz Granda, jer je u tom slučaju sve krenulo bolje po nju.
Voditeljima emisije “Skandalozno”, koja će se emitovati u nedelju, 14. oktobra, Katarina Živković pohvalila se i svojom vezom sa Banetom Jankovićem, ali je poručila da obavezno mora u vezu da uključi i treću osobu, kako bi osvežili ljubav.
Na pitanje voditelja kako komentariše to što se napila na jednom beogradskom splavu, rekla je:
Pesmu, koja će definitivno postati veliki hit potpisuju Bojan i Divna Vasić, a biće veliko iznenađenje za sve ljubitelje ova dva vrsna pevača
Zvezde Granda i ljubavni par Nikolina Kovač i Saša Kapor snimili su duetsku pesmu “Eksplozija”, koju će premijerno izvesti u petak uveče u emisiji “Grand šou”, na televiziji Pink!
Pesmu, koja će definitivno postati veliki hit potpisuju Bojan i Divna Vasić, a biće veliko iznenađenje za sve ljubitelje ova dva vrsna pevača. “Moram da priznam da su nas povezale pre svega energije i glasovi, a potom i emocija uz koju smo na adekvatan način izneli pesmu! Ona je u totalnom pop fazonu, što će publika moći i da vidi. Posle promocije u ‘Grand šouu’, očekuje nas i snimanje spota, koji će svakako pomeriti granice na našim prostorima”, rekla je Nikolina, prenosi svet.
Ekskluzivno! Poslušajte novu pesmu Katarine Živković - Da mi je (Video)
Kao što smo već pisali, popularna i atraktivna Grandova zvezda, Katarina Živković, najavila je svoj novi singl pod nazivom "Da mi je".
Pevačica će ovim singlom prekratiti vreme do izlaska dugo očekivanog spota za baladu "Devet meseci". Pesma "Da mi je" naći će se na Kaćinom albumu prvencu, a obzirom da je bržeg ritma, sigurno će žariti i paliti na nastupima.
Premijera singla najavljena je za večeras u emisiji "Grand show", a portal svetplus.com vam ekskluzivno predstavlja novu pesmu Katarine Živković.
Barjaktarovićeva od svog partnera za trideset prvi rođendan dobila putovanje u Emirate i mašinu za pranje sudova
Dečko joj je široke ruke. Jadranka Barjaktarović pre dva dana proslavila je 31. rođendan. Ove godine izostalo je veliko slavlje, već je taj dan obeležila ručkom koji je pripremila za sebe i svog dečka Mikija. Dragi je uspeo i ovoga puta da je iznenadi poklonivši joj mašinu za pranje sudova i put u Dubai.
- Miki i ja smo se zabavljali dok smo zajedno spremali rođendanski ručak. Obradovao me je mašinom za pranje sudova, koju sam mesecima planirala da kupim. Iznenadio me je i uplaćenim aranžmanom za Dubai. Celo leto sam mu govorila kako želim da odem u Emirate i on mi je to ispunio. Zbog obaveza neće putovati sa mnom, idem sa drugaricama - pohvalila se Jadranka, koja je prijateljice te večeri izvela u klub „Kolektiv“.
Barjaktarovićeva od svog partnera za trideset prvi rođendan dobila putovanje u Emirate i mašinu za pranje sudova
[center]
Dečko joj je široke ruke. Jadranka Barjaktarović pre dva dana proslavila je 31. rođendan. Ove godine izostalo je veliko slavlje, već je taj dan obeležila ručkom koji je pripremila za sebe i svog dečka Mikija. Dragi je uspeo i ovoga puta da je iznenadi poklonivši joj mašinu za pranje sudova i put u Dubai.
- Miki i ja smo se zabavljali dok smo zajedno spremali rođendanski ručak. Obradovao me je mašinom za pranje sudova, koju sam mesecima planirala da kupim. Iznenadio me je i uplaćenim aranžmanom za Dubai. Celo leto sam mu govorila kako želim da odem u Emirate i on mi je to ispunio. Zbog obaveza neće putovati sa mnom, idem sa drugaricama - pohvalila se Jadranka, koja je prijateljice te večeri izvela u klub „Kolektiv“. [/center]
Aleksandra Bursać: Zbog „Kuvara" umalo da raskinem sa dečkom
Aleksandra Bursać juče je napustila „Prvog kuvara Srbije".
Pevačica kaže da je i sama želela da prestane sa snimanjem jer je njen emotivni život dosta trpeo zbog toga.
- Nije mi žao što sam ispala iz takmičenja. Imam mnogo obaveza oko fakulteta i radim na novim pesmama, zbog čega sam premorena. Bila sam po 12 sati na snimanjima, skoro da sam i raskinula sa dečkom zbog toga - rekla nam je Aleksandra, i dodala da joj je dečko postao veoma ljubomoran jer je mnogo vremena provodila na setu.
- Svađali smo se često, nije mi verovao da sam stalno na snimanjima. Rekla sam mu da dođe da proveri ako mi ne veruje. Dovoljno sam pod stresom, poslednje što mi treba je da me neko dodatno nervira. Srećom, rešili smo probleme, malo sam i ja preterala, a sada je sve u redu - objasnila nam je pevačica.
NOS PARA OBLAKE! Radmila Manojlović: Od mene bolje nema!
Pevačica Radmila Manojlović diže prašinu gde god da se pojavi! Stasom, glasom, karakterom, izaberite! A onda joj je postavljeno pitanje koje se tiče njene veze sa pevačom Milanom Stankovićem.
Radmila Rada Manojlović | Foto: Rajko Ristić Pevačica je u odgovoru iskoristila priliku da se osvrne i na svoj rad na estradi.
-Da li si ljubomorna?
-Nikad nisam ljubomorna, od mene bolje nema. U svemu pa i u poslu, nisam zavidna.
Milan može da odahne i da bude srećan što ima ovako dobru devojku pored sebe.
ŽESTOK OKRŠAJ U "ZVEZDAMA GRANDA": MLAĐA I STARIJA SESTRA TAKMIČE SE U ISTOM ŠOU! (VIDEO+FOTO)
Iako se neizmerno podržavaju i vole, dve devojke naći će se kao suparnice u popularnom takmičenju. A da li i mlađa peva podjednako dobro kao i starija?
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" nikad nije bilo napetije nego sada! Osim učesnika koji nisu uspeli da prođu do finala ili dođu do pobede u prethodnim "Zvezdama", među devojkama našle su se sestre ali i ćerka jednog od članova žirija. Aleksandra Stojković, ćerka Dragana Stojovica Bosanca večeras će pokazati publici šta zna, a osim nje mlađa sestra Slađane Mandić pokušaće da se pokaže bolje od svoje sestre. Nina Mandić je možda šest godina mlađa od Slađe, ali ostaje da vidimo da li će je u glasu nadjačati.
ŽESTOK OKRŠAJ U "ZVEZDAMA GRANDA": MLAĐA I STARIJA SESTRA TAKMIČE SE U ISTOM ŠOU! (VIDEO+FOTO)
Iako se neizmerno podržavaju i vole, dve devojke naći će se kao suparnice u popularnom takmičenju. A da li i mlađa peva podjednako dobro kao i starija?
Muzičko takmičenje "Zvezde Granda" nikad nije bilo napetije nego sada! Osim učesnika koji nisu uspeli da prođu do finala ili dođu do pobede u prethodnim "Zvezdama", među devojkama našle su se sestre ali i ćerka jednog od članova žirija. Aleksandra Stojković, ćerka Dragana Stojovica Bosanca večeras će pokazati publici šta zna, a osim nje mlađa sestra Slađane Mandić pokušaće da se pokaže bolje od svoje sestre. Nina Mandić je možda šest godina mlađa od Slađe, ali ostaje da vidimo da li će je u glasu nadjačati.
VODITELJ "ZVEZDA GRANDA" UPERIO NOŽ NA PRIJATELJA I TO PRED ANOM SEVIĆ! (FOTO)
Kad god je ispred kamera, voditelj je nasmejan i raspoložen, ali šta ga je to nateralo da uradi ovako nešto?
Ko bi rekao da je Milan Mitrović spreman da uradi ovako nešto? Pevač i voditelj "Zvezda Granda" uzeo je nož i okrenuo ga ka svom prijatelju. Sve se to dešavalo ispred Milanove kolegnicie Ane Sević koja se sve vreme smeškala. Izgleda da su sve to uradili kako bi napravili smešnu fotkicu, ali sa oštricama se ipak ne treba šaliti.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu