Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 24 Jun 2025, 21:25

Autoru Poruka
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 01 Okt 2012, 09:50
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Misterija razotkrivena, Andreana Čekić je krivac!

Pre nekoliko dana videli smo u emisiji „Paparaco lov“ kako Milica Pavlović prevrće šolju što je jasan znak da joj neko gleda u istu i „Pulsonline“ je razotkrio je ko je krivac

Slika

Mlada pevačica iz poslednje sezone „Zvezda Granda“ Andreana Čekić je ta kojoj se koleginice obraćaju da im pogleda u budućnost i kako saznajemo dosta je hvale i kako tvrde: „Andreana sve pogađa“.

Čekićeva je prokomentarisala za naš portal da ona samo iz šale gleda u šolju, ali da će ako propadne kao pevačica, razmisliti o alternativnom biznisu – proricanju sudbine.

–Znate kako, na sujeverju se odlično zarađuje, tako da ću razmisliti da malo razradim posao gledanja u šolju, našalila se Andreana.

Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 01 Okt 2012, 09:52
Korisnikov avatar
rang
rang

Milica Todorović pronašla ljubavne poruke na Fejsbuku svog dečka

Mlada pevačica je u dugogodišnjoj vezi sa Radetom, bratom pop pevača Saše Kovačevića
Slika

Mlada pevačica Milica Todorović je ispričala, gostujući na televiziji Pink, da je pre nekoliko dana imala manju svađu sa svojim dečkom, a sve zbog poruka koje je pronašla na njegovom Fejsbuk profilu.

- Što se tiče ljubomore nisam bolesno ljubomorna, ali volim da povremeno tako čačkam Fejsbuk kada je on u toaletu. Skoro se desila situacija, ne znam da li smem da ispričam. Nije bilo ništa strašno,a li dok je bio u toaletu čačkala sam njegov fejsbuk i pronašla nešto što nije trebalo da vidim. Kasnije je sve objasnio i dobro se izvukao. Mislim da je bolje ne čačkati ništa - bila je iskrena pevačica.

- Pa i ja sam redovno proveravala telefon svom suprugu- dobacila je uz osmeh Ana Pendić, koja je pored Milice bila gost u emisiji "Ja to tako".

Puls

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 01 Okt 2012, 18:30
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

PROBILA LED: MLADA "ZVEZDA GRANDA" OČARALA GLASOM ALI I DEKOLTEOM! (VIDEO)

Ove godine ima i više nego talentovanih i lepih kandidatkinja u takmičenju za novu "Zvezdu Granda"! Ona je jedna od njih.

Slika

Mlada Dejana Erić je pobrala velike simpatije publike. Pojavila se u dugoj plavoj haljini izuzetno dekoltiranoj, ali pored dobrih atributa ona je pokazala i koliko dobro peva.
Odlučila se za pesmu od Lepe Brene "Pazi kome zavidiš".
Dejana ima 22 godine iz Leskovca je i definitivno ima šta da ponudi!
Poslušajte je!

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 01 Okt 2012, 20:01
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

IZGLEDA BAJNO ALI: DA LI JE ZASLUŽILA DRUGU ŠANSU U "ZVEZDAMA GRANDA"? (VIDEO)

Upoznali smo je u prošloj sezoni, i evo je ponovo na sceni!

Slika

Ivana Dulić nije imala mnogo sreće prošle godine, ali nova šansa joj je pružena u ovogodišnjoj sezoni "Zvezda Granda".
Pojavila se u kratkoj, šljokičavoj haljinici, i zapevala. Po stasu je zaista pri vrhu, ali koliko je zaista napredovala u pevanju od prošle godine?
Na vama je da procenite. Uporedite ova dva snimka!

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 01 Okt 2012, 20:24
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

ŽIRI JE BIO U ŠOKU: DA LI JE OVA DEVOJKA BRENINA NASLEDNICA? (VIDEO)

Čim je zapevala bilo je jasno kako će biti jedna od glavnih favoritkinja. Glas, stas, harizma. Pogledajte je i procenite da li ona ima ono "nešto" što će je vinuti u zvezde?

Slika

Slađana Mandić je devojka koja se nalazi u konkurenciji za "Zvezde Granda". Našla se u drugoj grupi ženskih takmičarki i već u startu pokazala da joj iskustva ne nedostaje. Neki su je nazvali naslednicom Nikoline Kovač koja je takođe rodom iz Sarajeva, ali s obzirom da je starija od nje, 28-godišnja Slađana, ako je sudeći po stilu pevanja i stavu, ipak "preti" da nasledi Lepu Brenu. Upravo je njenu pesmu odabrala, a interpretacija hita "Ne bih ja bila ja" je "zaprepastila", naravno, u pozitivnom smislu, i žiri.
Doduše, ne manjka joj ni stasa a ni provokacije jer kada se pojavila na sceni u haljini dubokog dekoltea, malo njih je ostalo ravnodušno na ovakav prizor. Šta vi mislite, da li je Slađa Brenina naslednica?
Pogledajte njen nastup pa procenite.

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 01 Okt 2012, 21:13
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

HAOS U "ZVEZDAMA GRANDA": BRENA DOBILA NASLEDNICU, PROVOKATIVNA TAMARA RADMILOVIĆ "OTPALA"! (VIDEO)

Pregršt lepih devojaka i mnogo kvalitetnih glasova je zablistalo među drugom ženskom grupom u "Zvezdama Granda". Slađana Mandić je od starta bila favorit, a interpretacijom kao i izgledom ostavila je u "prašini" po broju bodova sve ostale kandidatkinje. Nažalost, takmičenje ove subote napustila je Tamara Radmilović.

Slika

Tamičarke druge ženske grupe za nove nade "Zvezda Granda" su svaka na svoj način ostavile pečat! Neke smo imali priliku da vidimo po drugi put na sceni, jer im je pružena nova šansa, poput Ivane Dulić koja se takmičila i prošle godine.
Dejana Erić je "oduvala" žiri svojim nastupom, izgledom i pesmom "Pazi kome zavidiš" od Lepe Brene.
Njena Koleginica Mima Todorović nije uspela da oduševi žiri na prvu loptu pa je završila u baražu.
Ali zato Slađana Mandić je već na početku bila favorit i pobrala najveće simpatije žirija s pesmom od Lepe Brene "Ne bih ja bila ja". Lepa Sarajevčanka je pokupila najviše bodova i pozitivnih komentara žirija, među kojima su se našli i Aca Lukas kao i Marina Tucakovič, pored neumoljivog Bosanca. Ona se direktno plasirala u dalje takmičenje zajedno sa Milenom Novaković, Katarinom Grujić koja, ikao nije "pevala kao Ceca", kako je Marina Tucaković prokomentarisala. Vesna Pitik je pevala pesmu "Čuvam te" od Aleksandre Radović i odmah su je proglasili za "zabavnjaka". Međutim, iako nije pevala narodne pesme, ona je zaslužila da se direktno plasira dalje.
Zgodna Tamara Radmilović se našla u baražu, a nju ćemo svakako upamtiti po veoma smeloj odevnoj kombinaciji, haljinici "iscepanoj" u predelu dekoltea koji je malo toga ostavljao mašti na volju!
Mirjana Milosavljević joj se pridružila u "stresnom" baražu.
Napeto je bilo do kraja.
Baražno takmičenje su "preživele" Ivana Dulić, Mirjana Milosavljević i Mima Todorović, a provokativna Tamara Radmilović je dostojanstveno napustila takmičenje sa najmanje SMS glasova!

Smedia

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 02 Okt 2012, 12:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Hrvati hoće "Grand šou"?!

Slika
Emisije srpske produkcije na televiziji „lijepe njihove”

Kič, šund i sve one negativne etikete koje su Hrvati vezivali za srpsku narodnu i turbofolk muziku, koja se mahom proizvodi u “fabrici” produkcijske kuće “Grand”, uskoro će se vrteti i kod njih, budući da je jedan emiter sa nacionalnom frekvencijom zainteresovan za prenos “Grand šoua”!

- Iako za sada nema ponuda za “Zvezde Granda”, jedna hrvatska televizija sa nacionalnom pokrivenošću pregovara sa Sašom Popovićem o kupovini prava na emitovanje emisije “Grand šou”. Za sada oni žele da kupe samo ovaj “Grandov” projekat, ali postoji interesovanje i za druge emisije - otkriva za “Alo!” izvor blizak produkciji.
- Nemamo komentar o tome i ne otkrivamo poslovne poduhvate dok ne budu realizovani - za “Alo!” je rekao portparol “Grand produkcije”.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 03 Okt 2012, 09:08
Korisnikov avatar
rang
rang

Jelena ne zna da pevam u "Zvezdama Granda"

Slika
Mladi pevač Stefan Jakovljević otkriva za Alo!

Ukoliko bi prihvatila da učestvuje u “Velikom bratu”, Jelena Jakovljević bin Drai imala bi vanrednu priliku da vidi porodicu, s obzirom na to da, kako za “Alo!” otkriva njen brat od strica Stefan Jakovljević, u Srbiju dolazi jednom godišnje.

Mladi pevač koji se takmiči u “Zvezdama Granda” kaže da je bivša manekenka i misica koja živi u Dubaiju sa mužem Saidom bin Draijem rodno selo Žabalj posetila pre otprilike godinu dana, koliko je prošlo od svadbe njenog rođenog brata Peđe, pa je Stevan sestrića Halila i sestričinu Asju video samo na slikama.
- Jelena i ja se nismo čuli. Ne znam da li je ona u mogućnosti da prati “Zvezde Granda”, ali ja joj lično nisam javio da se takmičim. Doduše, nikome nisam ni pričao o tome, dok ne prođe dva-tri kruga i ne postignem neki uspeh. Verujem da bi bila ponosna na mene. Redovno se čujem sa njenim bratom Peđom, ali daljina i obaveze čine svoje, tako da sam sa njom ređe u kontaktu. Poslednji put sam je video na Peđinoj svadbi pre godinu, godinu i po dana, a pre toga na njenom venčanju u Dubaiju - kaže Stefan, koji je veoma ponosan na Jelenu:
- Ona je moja sestra, ali ja ne želim da zbog toga da imam neke prednosti. Ja je u svemu podržavam. Podržavam njenu karijeru, brak. Ja sam ponosni brat i ponosni ujak. Sestriće još uvek nisam video uživo, ali nam je Jelena poslala slike. Inače, ne znam kada će oni doći u Srbiju. I oni sami to znaju dva-tri dana pred dolazak, pošto su u velikim obavezama - ispričao nam je Jakovljević, koji još uvek ne očekuje mnogo od takmičenja.

- Moram prvo da dam svoj maksimum da bih nešto očekivao. Još sam na početku takmičenja, pa ne mogu ništa da pričam o tome. Ako ostanem u “Zvezdama Granda”, tek tada ću moći da pričam o svojim očekivanjima i planovima - objektivan je mladi pevač, koji je ostavio utisak na publiku ne samo glasom već i kosom, ofarbanom u belo.

Jelena bin Drai: Podržavam Stefana!

Jelena Jakovljević u izjavi za “Alo!” potvrđuje da Srbiju posećuje jednom godišnje, a o Stefanu kaže:
- Nisam znala da se prijavio za “Zvezde Granda”, ali znam da lepo peva, tako da nisam iznenađena. Želim Stefanu sreću i pružiću mu podršku. Ne viđamo se često jer dolazim u Srbiju jednom godišnje - rekla nam je gospođa Bin Drai, koja ne smatra da bi bila dovoljno atraktivna za “Velikog brata”:
- Imam dvoje male dece i mnogo obaveza. Uostalom, mislim da moje prisustvo ne bi podiglo rejting neke emisije u Srbiji.

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 03 Okt 2012, 10:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Aleksandra Bursać i Gru snimaju himnu američkog fudbala

Slika

"Zvezda Granda" Aleksandra Bursać i reper Dalibor Andonov Gru snimiće himnu za Klub američkog fudbala "Gorštaci".

Čelnici kluba pozvali su Grua da napiše himnu i odrepuje neke delove pesme, dok će folkerka otpevati refren. Aleksandra je angažovana i kao zaštitno lice tog sve popularnijeg sporta u Srbiji.

Kako će izgledati ovaj spoj "nespojivog" i kako će se mlada folkerka i čuveni reper snaći u novim ulogama, videćemo.

Svet Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 03 Okt 2012, 10:16
Korisnikov avatar
rang
rang

Mirna Košanin u zagrljaju kik-boksera

Slika

Bivša učesnica "Zvezda Granda" Mirna Košanin, koja je tokom leta napravila pravi bum sa dva singla, snimila je prošle nedelje provokativni spot za novu pesmu "Ludilo u krvi" koja na YouTube-u već obara sve rekorde slušanosti.

Mirna je ovog puta bila poprilično nemirna, pa je za potrebe snimanja angažovala Nikolu Vjetrovića, vicešampiona Srbije u bodibildingu i drugog na celom Balkanu, sa kojim je odglumila vrlo provokativne scene.

"Na snimanju je bilo zaista sjajno! Ekipa se super provela, a meni je bila čast što je spot ulepšao i Nikola, jedan od najuspešnijih sportista na svetu. Inače, tekst i kompoziciju za pesmu sam uradila sama, dok je prateće vokale otpevala Ivana Selakov", rekla je Mirna.

Svet Plus

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu