Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 25 Jun 2025, 19:13

Autoru Poruka
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 04 Avg 2012, 11:54
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

SEKSI I SPREDA I OTPOZADI: OSIM BUJNOG POPRSJA NIKOLINA KOVAČ IMA JOŠ NEŠTO ČIME SE PONOSI (FOTO)

Kratka i uska odeća omiljena su garderoba mlade pevačice a njome lako može da pokaže svetu čime je sve odbarena.

Slika

Osim glasom Nikolina Kovač u "Zvezdama Granda" istakla se i stasom, a posebno su bile zapažene njene velike grudi. Fotografi jedva čekaju da je vide u nekoj izazovnoj pozi, po mogućstvu onoj koja će dobro otkriti njen dekolte. Međutim, mlada pevačica ima još jedan atribut kojim može da se ponosi. Na jednom od njenih nastupa u popularnom tekmičenju, Nikolina je nosila kratak šorčić koji je dobro ocrtavao njenu oblu guzu. Time je pokazala da je podjednako seksi sa koje god strane da je uhvati objektiv.

Slika

Slika

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 04 Avg 2012, 12:15
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

„ZVEZDE GRANDA" U CRNOJ GORI
Seks, bikini i odbojka

Lepo i korisno - Finalisti poslednjeg serijala muzičkog takmičenja leto provode radno! Dok uveče nastupaju po lokalima širom Crnogorskog primorja, u toku dana uživaju na bazenu luksuzne vile u kojoj su smešteni

Slika

Finaliste ovogodišnjeg takmičenja „Zvezde Granda" posetili smo na Crnogorskom primorju, gde su smešteni u Vili „Đurašević". Pored Nikoline Kovač, Milice Pavlović, Vanje Mijatović i Slobodana Rakića, sa njima su i kolege starije generacije Ana Sević, Saša Kapor i Nemanja Stevanović.
U mesto Blizikuće stigli smo oko četiri sata po podne, ali smo na terasi zatekli samo Nikolinu, koja je tek ustala posle koncerta koji je imala prethodne noći i čekala cimerku Milicu Pavlović da dođe kako bi popile prvu kafu. Na drugoj strani, njihove starije kolege Saša, Ana i Nemanja su doručkovali.

Press

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 04 Avg 2012, 12:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

HIT FOTKE .....PEVAČICA U SCENAMA IZ ŽIVOTA TRAGIČNO PREMINULE GLUMICE - FOLKERKIN OMAŽ POVODOM 50 GODINA OD SMRTI HOLIVUDSKE DIVE

Rada Manojlović: Ko je ubio Merilin Monro

Fatalna - I posle pet decenija od smrti ostala je nedostižna! Tragična i fatalna lepotica u isto vreme. Trebalo je ponovo da se uda, zato sumnjam da je Kenedi umešan u njenu smrt

Slika

Folk zvezda Rada Manojlović priredila je omaž povodom 50 godina od smrti holivudske dive Merilin Monro. Rada je u editorijalu za Press pozirala pred objektivom Andreje Damnjanovića u pozama koje su obeležile život, ali i smrt holivudske zvezde koja je preminula 5. avgusta 1962. zbog predoziranja tabletama za spavanje.
Radu i dalje intrigira misteriozna smrt slavne glumice i za Press je izrazila sumnju da je Merilin zapravo ubijena.
- Ona je za mene najveća diva ikad, pre svega zbog lepote i talenta, a zatim i zbog tog mita o njoj koji nijedna holivudska lepotica nije uspela da sruši. I posle 50 godina od njene smrti, ostala je nedostižna! Tragična i fatalna lepotica, u isto vreme, što ju je verovatno i koštalo života - kaže Rada.

Slika

Merilin je bila poznata kao krhka žena željna ljubavi. I Rada za sebe kaže da je takva, ali ne i da je nesrećna u ljubavi kao glumica, koja se udavala nekoliko puta.
- Mislim da se svaka žena može pronaći u njoj, jer sve smo mi zapravo krhke, nežne i uvek željne ljubavi i pažnje. Moguće je i da se uvek zaljubljivala u pogrešne muškarce, koji bi je iskorišćavali i hvalili se da su bili s njom, a potom je ostavljali, što je njoj dodatno rušilo samopouzdanje. Žao mi je što nije bila srećna u ljubavi jer znam koliko jednoj ženi znači kada je emotivno ispunjena. Što se mene tiče, kada je ljubav u pitanju, bitno je da su emocije prave, iskrene i duboke.

Slika

I danas je tajna šta se dogodilo između Džona Kenedija, tadašnjeg predsednika SAD, i Merilin. Velom tajne obavijena je i veza Rade sa kolegom Milanom Stankovićem.
- Milan i ja jednostavno ne želimo da zarad popularnosti i naslovnih strana prodajemo privatni život i svoju intimu nudimo na dlanu. Što se tiče njene afere sa Kenedijem, stvarno je teško reći šta se tu zapravo dogodilo. Iz svega što sam do sada gledala i pročitala o njoj, mislim da je Merlin sigurno bila u lošem psihičkom stanju, a da možda nije imala iskrenog prijatelja i porodicu da joj pomognu da to prevaziđe. Čitala sam da je imala dosta poslovnih planova i da je trebalo i ponovo da se uda, zato mislim da nije imala nameru da se ubije.

Slika

Možda je samo htela da spava jer joj je bilo lakše da prespava probleme koji je čekaju na javi, da se samo probudi iz ružnog sna. Tako je slučajno uzela više tableta. Mada, postoje spisi koji govore da je upravo njena kućna pomoćnica bila potplaćena od Kenedijevih tajnih službi i da joj je stalno poturala te tablete jer se znalo da je zavisna od njih, tako da su po toj verziji oni njoj „pomogli" da se ubije, iako ona to nije želela... Ko zna šta se tu zapravo desilo i da li će se ikada sa sigurnošću znati - kaže Rada.

Press

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 05 Avg 2012, 10:40
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

CRNA VATRENA: Milica Pavlović u seksi bikini izdanju! (FOTO)

Milica pokazala zašto važi za najzgodniju ovosezonsku zvezdu "Granda". Vatrena Leskovčanka pozirala pored bazena u svetlucavom bikiniju

Slika

Mlada pevačica Milica Pavlović još jednom je pokazala zašto nosi titulu nazgodnije “Zvezde Granda“.

Na ekskluzivnim fotografijama iz vile u kojoj boravi na Crnogorskom primorju, Milica je fotografu Telegrafa pokazala svoje zgodno telo u modernom kupaćem kostimu sa šljokicama. Zvezdica koja je ove godine zasijala i izazvala najviše polemike među fanovima ovog muzičkog takmičenja trenutno je na radnom odmoru u Crnoj Gori, jer osim što pozira i mami muške uzdahe fanova, Milica i njene kolege stižu i da pune crnogorske diskoteke, klubove i bašte u kojima nastupaju.

Popularna Leskovčanka na sceni je “živa vatra”, a jednako je vatrena ina ovim fotkama.

Slika

Slika

B92

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 07 Avg 2012, 00:17
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Od koga li je: Vanja Mijatović u zagrljaju sa medvedom! (Foto)

Slika

Koliko je oduševljena poklonom, pevačica ne krije... E, sad da li zbog toga što je oduševljava njegova veličina ili zato što joj je to darovala posebno draga osoba?!

Slika

Pevačica Vanja Mijatović je skoro desetak fotki okačila na kojima ponosno pokazuje svoj rođendanski poklon. U pitanju je veliki plavi meda, koji je za glavu veći i od same pevačice.

Sa osmehom od uveta do uveta, Vanja je pozirala sa svojom plišanom igračkom... A, sudeći po zagrljaju punom ljubavi, ili se neverovatno obradovala što je dobila toliki poklon ili je raduje činjenica da joj je to poklonio on... Ko god da je!

Svet+

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 07 Avg 2012, 00:19
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Vanja Mijatović: Sanjam duet sa Željkom Joksimovićem

Slika

Kraljevčanka, koja je trenutno na letnjoj turneji u Crnoj Gori, za Press tvrdi da je zadovoljna plasmanom u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu.

"Prijavila sam se za ZG da pokažem talenat, ljubav prema muzici i pozitivnu energiju. Očekivala sam da će ljudi to prepoznati. Dobila sam poštovanje i gomilu pozitivnih komentara, za šta sam se i borila. Time hranim dušu. Da li ima nešto lepše od toga?!"

Da možeš da biraš, da li bi snimila folk ili pop album?

"Još kao mala, dok su još bile kasete, maštala sam da na jednoj strani imam pop, a na drugoj folk pesme. Volim i pevam sve žanrove muzike, važno je samo da je hit".

Koje tvoje koleginice su najzgodnije, a ko je najbolji frajer na srpskoj estradi?

"Najzgodnije su Milica Pavlović i Nikolina Kovač. A najbolji frajer je bubnjar Marko Kuzmanović. Ne poznajem ga lično, ali preko TV-a deluje simpatično".

Sanjaš o duetu sa...

"Željkom Joksimovićem!"

Da li si spremna da zbog karijere promeniš nešto na sebi?

"Sklona sam promenama imidža i smatram da publici treba povremeno pružiti nešto novo, a ne biti monoton. Ipak je ovo šou-biznis."

Koji je najgori trač koji si čula o sebi?

"Najviše su me pogađale izmišljotine i komentari zlobnih ljudi o mojoj tužnoj ljubavnoj priči. Ne osuđujte ukoliko niste sto posto upućeni u priču!"

Koje preduslove mora da ispunjava tvoj budući muž?

"Trenutno ne razmišljam o braku, a pre svega morala bih da nađem mladoženju (smeh). Volim kada se pored muškarca osećam sigurno i cenim duhovitost."

Svet+

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 07 Avg 2012, 00:40
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

U Milice zanosne zadnjice!

Pavlovićeva osunčala svoje glavne atribute na bazenu apartmana „Đurašković“ u Blizikućama

Slika

Uzavrela.
Milica Pavlović iz poslednje generacije Zvezda Granda privlači ogromnu pažnju medija! I to baš zbog „forsiranja“ svoje pozadine. Postala je čuvena po „treskanju zadnjicom“ još dok je njome izvodila specifične koreografije tokom takmičenja, a taj trend je nastavila i na nastupima. Od toga očigledno ne odstupa ni na bazenu! Čak i dok se odmara u apartmanu „Đurašković“ u Blizikućama, ona nastoji da dobro osunča guzu, koju obično i stavlja u prvi plan.

Možda puca na to da jednog dana, poput svetskih zvezda, taj deo tela osigura na neku basnoslovnu sumu. Nikad se ne zna!

Slika

Kurir

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 09 Avg 2012, 12:30
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

A da sad nešto i zapeva?! Ana Sević ponosno pokazala nove grudi!

Slika

Voditeljka poslednjeg serijala “Zvezde Granda” Ana Sević atraktivna je mlada pevačica, koja je svoje “kvalitete” pokazala na Grandovoj bini mnogo puta, ali je ove epitete potvrdila i pozirajući fotoreporteru Telegraf.rs u kupaćem kostimu i uživajući kraj bazena.
Mlada Užičanka (26) sa kolegama boravi u Crnoj Gori, gde gotovo skoro svako veče nastupa po diskotekama i klubovima. Na radnom odmoru pozirala je našem fotoreporteru u malenom kupaćem kostimu i po drugi put od kada je ugradila silikone pokazala nove grudi.

Slika

“Ugradila sam silikone, ali kao da nisam jer nisam preterivala, što je najbitnije”, izjavila je nedavno.
Da nije preterala sa veličinom silikona, možete videti i sami na fotografijama koje su pred vama – Ana ponosno nosi nove grudi, a čini se da je sa njima zadovoljnija i slobodnija u poziranju. Proteklih dana u sličnoj pozi pozirale su i Milica Pavlović, Jelena Kostov, Vanja Mijatović… Ali, sigurni smo da bi njihovi fanovi ipak više voleli da ih vide za mikrofonom…

Slika

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 09 Avg 2012, 12:34
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Male pevače niko ne vidi FOTO

Mlade „Zvezde Granda“ Slobodan Boba Rakić i Aleksa Radenković na svaki mogući način se trude da ostanu primećeni

Slika

Naime, Aleksa i Boba su priilikom jednog nastupa u Sutomoru imali veliki problem da budu u centru pažnje jer su niske građe i teže bi ostali zapaženi sa bine pa su se pametno dosetili. Aleksa se popeo na stolicu, a Boba je otišao korak dalje pa se popeo na sto.

Na kakvim su mukama bili njih dvojica dovoljno pokazuje fotografija na kojoj se lako može uočiti da je pobednik poslednje sezone „Zvezda Granda“ Darko Martinović skoro iste visine kao i Aleksa Radenković, koji se nalazi na stolici.

Puls

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Zvezdama Granda  |  Poslato: 09 Avg 2012, 12:36
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Jadranka Barjaktarović: Udvarača ima, ali ja ne flertujem na nastupima!

Slika

Mlada “Zvezda Granda” Jadranka Barjaktarević ovog leta radi punom parom. Smeštena je u Budvi, gde u jeku sezone boravi gotovo cela estrada. Kaže posla ima više nego ranije, kao i da je prezadovoljna reakcijom publike na njenu pesmu “Fatalna”.
Na pitanje kako izlazi na kraj sa udvaračima, budući da važi za jednu od najatraktivnijih pevačica “Granda”, i kako na to gleda njen dečko, pevačica objašnjava: “Mnoge moje koleginice zaslužuju epitet ‘fatalna’ i sebe nikad nisam gledala na taj način. Udvarača ima, i nekako se sve borimo sa njima. Ne dajem povod za udvaranje i ne flertujem na nastupima. Zaljubljena sam u svog dečka, ali ga, nažalost, ovog leta gotovo i ne viđam, potpuno smo odvojeni zbog posla.”

Svet

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu