|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 09:26 |
|
Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Не постоје незаменљиви људи. Једино незаменљиво су тренутци са некима од њих. Довољно је што знаш како да насмејеш и како да загрлиш па да овај нет свет усрећиш. Срећан ти рођендан овај старији од оног пре а млађи од оног што тек долази да ти сваки дан буде нова латица а свака ноћ осмех сна што се живи на јавама
|
|
|
|
|
Iskra
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 11:19 |
|
kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
casual
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 12:24 |
|
*
Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
"U životu ne postoji nikakva dužnost osim dužnosti: biti srećan."vedra i divna Nikita, SRECAN TI RODJENDAN
|
|
|
|
|
MeGi
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 12:45 |
|
Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Srecan rodjendan,sve najbolje...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Senka
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 21:31 |
|
Vječita sanjalica
Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 45945
|
Nikičice,sretan ti rođendan i sve najbolje ti želim...živa i zdrava bila...
|
|
Molena
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 21:33 |
|
*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Nikita Sretan ti Rodjendan i sve najbolje. Ostani ista ... to je to
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 10 Avg 2014, 21:43 |
|
SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Niki srećan rođendan od mene i od druga Vase !
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 11 Avg 2014, 00:13 |
|
rang
Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 11 Avg 2014, 00:15 |
|
rang
Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: Razmišljala sam šta da uradim, da ti poklonim, a da opet bude drugačije nego pre, ali da i u isto vreme ti kažem koliko mi je susret sa dobom ulepšao dan, mesec i godinu... možda će moji redovi biti po malo konfuzni, ali nekako ne može se sve ni rečima opisati i dočarati. Znala sam da jednom, ko bude bliže ćemo se videti, čavrljati i smejati se, jednostavno sam to očekivala od susreta jer sam osetila da si divna osoba. Onako kako sam zamislila, tako je i bilo...zanimljivo je to koliko smo htele reći u to malo vremena i brzo pricale, u isto vreme pricale, smejale se, sve nekako na brzinu i da kazemo što vise, a opet gledam ja da ne prekidam, vidim i ti zaćutiš a ja samo što ne prasnem u smeh... dobro jesam, kod onog eksera ili onih u blatu ti pričaš a ja pravim slike i valjam se. Iskreno, malo mi je to vremena bilo, sigurna sam da ćemo ponoviti i sigurna sam da smo bliže da bih danas učinila da ovaj dan iovako poseban bude još lepši i nasmejaniji... zagrljajm bih ti pokazala koliki sam ti prijatelj, stavila u stolicu i sve tvoje poslove oko pripreme, gostiju i spremanja posle odradila, jer hahaha, ja znam koliko je meni rodjendan zamoran i sve je samo ne uzivanje, uzivam tek posle, kada sve prodje i saberem utiske, e taj deo bih ti ipak ostavila. Kad se svi razidjemo da u miru veselo osmehom kažeš sebi "Ja sam voljena! ".
Moram da dodam, moja malecka kada je pitala "A kako se zove teta?" i ja odgovorila "Aureta" ona mi je na to rekla " Kao moj ponić Reriti" - "Kako kao ponić Reriti?" - "Lepo, Aureta - Reriti" Aj dobro, zna dete valjda Izabrala ti je sličicu, za slučaj da teta Reriti ne zna kako izgleda, jel... Draga teta Reriti, tvoje ime je isto kao ime mog omiljenog ponića i svidjaš mi se od vrtića do Engleske !
Volim te blesavice moja , a odgovor cu ti napisati na sve ovo u tvoj spomenar da ostane uspomena na onaj satic koju sam tog momenta pozelela da potraje bar godinu .... ljubi i maleni teta Reriti
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Nikita
|
|
Tema posta: Re: Nikita | Poslato: 11 Avg 2014, 00:24 |
|
rang
Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|