Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Jun 2025, 01:07

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 19 Jan 2014, 16:55
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

da ja to prebacim,da vidis ti ako tamo zatrpaju:))

MeGi je napisao:
i tako jutros dosla ja......tetka jbt nikako da ode,
hoce ona da ceka da svane, da ja ne budem sama da me neko ne napadne ahahah
mislim se u sebi, idi bree zenooo viseeee....pusti me da zapalim cigaru.....a ne ona namjerno hoce da ostane,
Nece ona jos da ide....da vidi je l" se ja nalazim stvarno sa drugaricom ili sa nekim momkom......citam je kao bukvar. Tracara jedna.
I tako poslala sam poruku mojoj drugarici, pisemo se skoro 4 godine po forumu, ne bas mnogo privatno,
da je cekam u 9h .....ispred zeleznicke stanice,pogled na neki hotel,a sa strane kafic crveni Coca Cola ahahaha toliko o poznavanju Beograda.......ja izgubljena,kao da sam dosla u drugu drzavu.....stojim,pusim i cekam,
smejem se sama sa sobom, ali se kontrolisem da ljudi ne pomisle da sam luda ahaha
sve mi nekako ubrzano, ljudi zure, oni tramvaji ....kao da grad u zivotu nisam videla ahahah
Uglavnmom, cekam ja nju....razmisljam,sta prvo da kazem.....ako pridje,reci cu joj ozbiljno da nisam ta osoba koju ceka ,pa cu se nasmejati ahahaha
i utom stade covek sa torbom (a torba ona kao iz filmova) "autobus za nemacku dosao" ostavi on taj kofer pored mene, i ode....
ja gledam u kofer, pogledam u coveka,ode jbt.....i ne vraca se sigurno 5 minuta.....a meni kroz glavu prodje....jbt mozda ovaj ostavio bombu [zenskismeh.gif] sad ce eksplodirati,i sve mi u usima,onako kao u filmovima kad otkucava bomba ,
bolje da se ja pomerim.....haha ne verujem koje gluposti mi prolaze kroz glavu....i pomerim se
I kad...... telefon....ona je , javim se...kaze vidim te- pogledam kad mase mi.....kad ono fina Twilight, bas onakva kakvom se predstavljala:))
Odmah sam joj se izvinila sto sam joj se javila ovako rano....jbt u 7h [zenskismeh.gif] kao da ima poslovni sastanak,a ne mora ici na kafu sa nekom budalom sa neta:))) Nasmejana, vedra,pozitivna tw:)) odmah smo se obe pocele smejati....otisle na kafu....i nismo zaklapale
sve smo vas otracale od A do SH , Salim se..... [zenskismeh.gif] Bile smo fine:))
I eto tako...."slucajno" sam upoznala Tw,
prvi put da sam u zivotu nekog upoznala sa net-a, i bas mi je drago sto je to bas bila Tw.......sto je nisam pogresno procenila:))
Nego bas onakkva kakva sam i mislila da jeste....necu mnogo da je hvalim...ne ide mi to:))
Uglavnom sta sam zakljucila.....da itekako mogu da budem brbljiva i bez treme ,opustena, bitno je samo sa pravim osobama pricati:)) Oseti se to....dobrota duse.
aj dobro da se ne preseravam, razumete sta hocu reci....svi mi spadamo u zivu prirodu-covek:))
e Tw je bas Covek:))

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 19 Jan 2014, 16:56
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

ma vid'la je ona
i ona ćiri 24h

Vrh
Trile
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 20 Jan 2014, 11:32
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05

Slika

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 23 Jan 2014, 19:25
Korisnikov avatar
Born to die

Slika

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 23 Jan 2014, 21:45
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

MeGi je napisao:
da ja to prebacim,da vidis ti ako tamo zatrpaju:))

MeGi je napisao:
i tako jutros dosla ja......tetka jbt nikako da ode,
hoce ona da ceka da svane, da ja ne budem sama da me neko ne napadne ahahah
mislim se u sebi, idi bree zenooo viseeee....pusti me da zapalim cigaru.....a ne ona namjerno hoce da ostane,
Nece ona jos da ide....da vidi je l" se ja nalazim stvarno sa drugaricom ili sa nekim momkom......citam je kao bukvar. Tracara jedna.
I tako poslala sam poruku mojoj drugarici, pisemo se skoro 4 godine po forumu, ne bas mnogo privatno,
da je cekam u 9h .....ispred zeleznicke stanice,pogled na neki hotel,a sa strane kafic crveni Coca Cola ahahaha toliko o poznavanju Beograda.......ja izgubljena,kao da sam dosla u drugu drzavu.....stojim,pusim i cekam,
smejem se sama sa sobom, ali se kontrolisem da ljudi ne pomisle da sam luda ahaha
sve mi nekako ubrzano, ljudi zure, oni tramvaji ....kao da grad u zivotu nisam videla ahahah
Uglavnmom, cekam ja nju....razmisljam,sta prvo da kazem.....ako pridje,reci cu joj ozbiljno da nisam ta osoba koju ceka ,pa cu se nasmejati ahahaha
i utom stade covek sa torbom (a torba ona kao iz filmova) "autobus za nemacku dosao" ostavi on taj kofer pored mene, i ode....
ja gledam u kofer, pogledam u coveka,ode jbt.....i ne vraca se sigurno 5 minuta.....a meni kroz glavu prodje....jbt mozda ovaj ostavio bombu [zenskismeh.gif] sad ce eksplodirati,i sve mi u usima,onako kao u filmovima kad otkucava bomba ,
bolje da se ja pomerim.....haha ne verujem koje gluposti mi prolaze kroz glavu....i pomerim se
I kad...... telefon....ona je , javim se...kaze vidim te- pogledam kad mase mi.....kad ono fina Twilight, bas onakva kakvom se predstavljala:))
Odmah sam joj se izvinila sto sam joj se javila ovako rano....jbt u 7h [zenskismeh.gif] kao da ima poslovni sastanak,a ne mora ici na kafu sa nekom budalom sa neta:))) Nasmejana, vedra,pozitivna tw:)) odmah smo se obe pocele smejati....otisle na kafu....i nismo zaklapale
sve smo vas otracale od A do SH , Salim se..... [zenskismeh.gif] Bile smo fine:))
I eto tako...."slucajno" sam upoznala Tw,
prvi put da sam u zivotu nekog upoznala sa net-a, i bas mi je drago sto je to bas bila Tw.......sto je nisam pogresno procenila:))
Nego bas onakkva kakva sam i mislila da jeste....necu mnogo da je hvalim...ne ide mi to:))
Uglavnom sta sam zakljucila.....da itekako mogu da budem brbljiva i bez treme ,opustena, bitno je samo sa pravim osobama pricati:)) Oseti se to....dobrota duse.
aj dobro da se ne preseravam, razumete sta hocu reci....svi mi spadamo u zivu prirodu-covek:))
e Tw je bas Covek:))

Upravo pricam sa Zanom na skype i prica mi sta ste pisale.. dala mi je link da pogledam tvoj tekst
a pre toga znas i sama, kakva je nasa Zana, sve me je ispitala.. :)
sve ce ti ona to vec reci da ja ne pisem ovde ...
Da, i dalje mislim da si cista kao bistar potok, moj nebrusebi dijamant, dete koje sija i zraci dobrotom...
Hvala ti za ovo "covek"... mislim da nisam kakav trebam biti ali ipak drago mi je sto sam od tebe dobila te reci :*

P.S. Molim te posalji slike, da ih imam i ja... i ako je moguce posalji sms jer sam polupala tel i nemam tvoj broj.

Ljubi te Danijela [ththfifi.gif]

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 24 Jan 2014, 01:17
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

...joj tebra..kud je ja nisam vid'o..isprlj'o bi taj cisti planinski potok...
...ljubi brat..aj javljam se za koi dan po dogovoru..pa didemo dase provedemo ovono.. :P ...

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 24 Jan 2014, 20:22
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Slika

Samo oni koji su spremni da ostanu kad je loše
zaslužuju da budu tu u najboljem.

[cvet1.gif]

phpBB [media]

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 24 Jan 2014, 22:33
Korisnikov avatar
Born to die

sve cu ti sutra poslati:)))

Nek' zaneme nek' boli glava,kada prodju crna i plava :* [zenskismeh.gif]

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 25 Jan 2014, 03:44
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

siN bRutaL je napisao:
...joj tebra..kud je ja nisam vid'o..isprlj'o bi taj cisti planinski potok...
...ljubi brat..aj javljam se za koi dan po dogovoru..pa didemo dase provedemo ovono.. :P ...

Imam jednu zelju, nek to bude posle ponedeljka.... msm imam goste vec par dana, neko mi se uvalio u krevet, pa ne mogu biti odsutna na duze vreme (za ovono) :D
a sto se tice mog dijamanta...hmmm ... izvini ali to ni tebi ne dam :P
ali imam nesto lepse za tebe hehehe :D

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: *Twilight*  |  Poslato: 25 Jan 2014, 03:52
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

@ Vucice, pesma autobiografska, hvala :) :* ♥

@ Megi ocekujem tvoju posetu u skorije vreme ali da bude vikend u Beogradu, da bi obisle malo mahalu, crna i plava :D

G-dinu Staticnom sam odmah ispricala utiske, sa mnogo odusevljenja, da si bas onakva kakvu sam te i dozivela na netu :D

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu