|
Autoru |
Poruka |
Zlobni
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 25 Nov 2013, 02:48 |
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
|
|
|
|
Žex
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 27 Nov 2013, 22:31 |
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
|
|
|
|
MeGi
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 05 Dec 2013, 14:04 |
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 05 Dec 2013, 20:35 |
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
......Ponekad...Probudim se ujutru....otvorim oci, dok kroz prozor proviruju prvi zraci sunca..i pomislim...da sam neko drugi..ne Ja..ona od juce..prekjuce..i nekih proteklih danai godina..Ne, nisma to stvarno JA....Ja sam negde tamo...u nekoj drugoj kozi, sa nekim drugim osmehom na usnama i sjajem u ocima..A ovo..Ovo nije moj zivot..ovo je samo tek odgledani drugorazredni film sa mnogo propustenih detalja i ''falseva''.Film koji je rezirao neki pocetnik koji je propustio da mi ''namesti'' siri osmeh, lepsi sjaj u oku,uzbudljivije dane, ispunjenije srce.. Pomislim...na tren...A onda trepnem nekoliko puta..Protrljam jos snene oci..i ugledam moje nasvetlije tacke..Moj smisao....I ..zaigra srce nikim cudnim leprsavim notama..A osmeh onaj siroki zablista na mome licu...Da..to jeste moj zivot..Smeskam mu se. onako stidljivo, kao da mu se izvinjavam za malopredjasnje misli...smeska se i on meni...i kao da mi sapuce. ''oprosteno ti je mala''..Pogledam gore..negde iznad sebe..i kazem..Lep si ti zivote, znas......PS..jedna moja zbrkana misao... A zasto je ostavih na tvom spomenaru..nemam pojma..VAljda zato sto volim svoje misli da delim sa dragim ljudima.... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 06 Dec 2013, 15:20 |
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Julia je napisao: ......Ponekad...Probudim se ujutru....otvorim oci, dok kroz prozor proviruju prvi zraci sunca..i pomislim...da sam neko drugi..ne Ja..ona od juce..prekjuce..i nekih proteklih danai godina..Ne, nisma to stvarno JA....Ja sam negde tamo...u nekoj drugoj kozi, sa nekim drugim osmehom na usnama i sjajem u ocima..A ovo..Ovo nije moj zivot..ovo je samo tek odgledani drugorazredni film sa mnogo propustenih detalja i ''falseva''.Film koji je rezirao neki pocetnik koji je propustio da mi ''namesti'' siri osmeh, lepsi sjaj u oku,uzbudljivije dane, ispunjenije srce.. Pomislim...na tren...A onda trepnem nekoliko puta..Protrljam jos snene oci..i ugledam moje nasvetlije tacke..Moj smisao....I ..zaigra srce nikim cudnim leprsavim notama..A osmeh onaj siroki zablista na mome licu...Da..to jeste moj zivot..Smeskam mu se. onako stidljivo, kao da mu se izvinjavam za malopredjasnje misli...smeska se i on meni...i kao da mi sapuce. ''oprosteno ti je mala''..Pogledam gore..negde iznad sebe..i kazem..Lep si ti zivote, znas......PS..jedna moja zbrkana misao... A zasto je ostavih na tvom spomenaru..nemam pojma..VAljda zato sto volim svoje misli da delim sa dragim ljudima.... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) Ni malo zbrkana misao...fantastično sam je razumela i mogu ti reci samo.. u jbt, od ovoga sam mogla da ti riknem... ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 06 Dec 2013, 15:20 |
|

Laki
|
MeGi je napisao: ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) divna si, hvala na čestitci za prvi sneg ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 06 Dec 2013, 15:21 |
|

Laki
|
MAD BOOKSELLER je napisao: kako jebeno tačan citat...ko god da je napisao, oslikano je srcem... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 06 Dec 2013, 15:23 |
|

Laki
|
Žex, a di tu šljiva, u tegli i flaši? Niki Naopaki Vuki, sećam se, jako dobro se sećam... ![[iloveyou.gif] [iloveyou.gif]](./images/smilies/iloveyou.gif) Kone, direktorice Tw Cas ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 06 Dec 2013, 15:27 |
|

Laki
|
|
|
|
|
Molena
|
 |
Tema posta: Re: LaYa | Poslato: 06 Dec 2013, 16:11 |
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|